roux senyurt Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 12 minutes ago, Dimitrije said: Da nije bilo loseg sudjenja (protiv Portugalije u Beogradu), ne bismo ni isli u Katar. hehe, to spada u domen dobrog sudjenja.
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 3 minutes ago, roux senyurt said: jovic je posebna prica, cini se da je igranje fudbala za njega neka velika patnja. meni se čini da je real njega bukvalno upropastio i da je sa 24, 5 već bivši igrač 1
JohnnyD Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Zvezda da je izasla veceras, ubedjen sam da bi pokidala ovu grupu gradjana od Norveske sa 3-4 gola razlike. Partizan takodje. Dokle vise se pravi tim na osnovu toga samo sto je neko preko nekog menadzera dosao do evropskog kluba, i tamo greje klupu? Mi, ako zelimo ikada nesto da napravimo na svetskom ili evropskom prvenstvu, treba da primenimo grcki ili ruski recept, i da nam igraju 90 posto igraci iz Zvezde i Partizana, jos uvek zeljni dokazivanja i uigrani medjusobno. Od "stranaca" zvati samo majstore i one koji imaju kontinuitet igara.
harper lee Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Just now, Dimitrije said: Pa neka ih radi atmosfere, ali na teren neka izvodi one koji igraju u svojim klubovima. Danas su najgori bili oni koji redovno igraju u svojim klubovima. Sto je i ocekivano jer bi ljudi sada trebalo da budu na odmoru a ne da igraju takmicarske utakmice. Mitar nije pipnuo loptu ima mesec dana. Bolestan termin, nepotrebne utakmice u nevreme. Nismo mi danas nadigrani pa da kazes "a sta je sa Norvezanima". I oni su igrali kao kurac na biciklu. Pavlovic pod hitno mora da nadje klub i igra redovno, dzaba je sto na momente izgleda dominantno kad pravi greske koje ne sme da pravi igrac zadnje linije. Jedine dve ozbiljne situacije koje su Norvezani imali na utakmici, iz jedne su dali gol, dosle su iz njegovih gresaka.
nautilus Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 20 minutes ago, J-♣ said: Radonjić Jović - kakav astro par Radonjić je još i odigrao nešto, u skladu sa mogućnostima, ali Jović je bio potpuno nevidljiv, bandera, trupac. Zalutao na teren. SMS je bio naš najbolji igrač večeras, sve što smo uradili u 2/2 je počinjalo od njega, neverovatan pregled igre. Možda zato što je i Gudelj bio loš u 1/2. VMS isto dobar, ništa nije mogao kod gola. Tadić van forme. Problem naše igre sa tri igrača nazad je što niko od njih trojice ne može organizovati nešto, pustiti loptu Tadiću ili SMSu ili na krilo već se vezni igrači moraju vratiti, pokupiti loptu pa krenuti napred. To užasno usporava igru. Neće Eraković biti nikakav napredak u tom delu igre. Ali, ono što mi je najveći utisak da smo u onim stvarima koje se najviše vežbaju na treninzima reprezentacije, prekidi, postavljanje i kretanje bez lopte bili loši. Moguće zbog par igrača kojima se nije trčalo. Moguće zbog kraja sezone i pada forme. Ali, moguće i zbog treninga.
Dimitrije Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Tadic, Mitrovic, SMS i Kostic su glavni igraci u ovom timu. Ostali su tu da im pripomognu. A kada glavni otkazu, onda se od ovih od kojih se ocekuje pripomoc ne moze da ocekuje da pobede jedan osrednji tim kao Noirveska. Samarcina od Danske, koja je bolji tim od naseg, danas od Norveske, koja nije bolji tim od naseg ( pribojavam se da ce tako da bude i sa Svedskom) moze da uvuce sumnju i gubitak samopouzdanja kod nasih igraca. Pred kraj danasnje utakmice, sirili su ruke, protestvovali i kod sudije i jedni protiv drugih, umesto da se koncentrisu i pokusaju makar na silu da unesu loptu u gol.
roux senyurt Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Just now, kud u maglu Simoviću said: meni se čini da je real njega bukvalno upropastio i da je sa 24, 5 već bivši igrač izbor kluba mu svakako nije pomogao (osim finansijski), ali ja bih pre rekao da se on samounistio, poput darka milicica u nba.
harper lee Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 2 minutes ago, JohnnyD said: Zvezda da je izasla veceras, ubedjen sam da bi pokidala ovu grupu gradjana od Norveske sa 3-4 gola razlike. Partizan takodje. Dokle vise se pravi tim na osnovu toga samo sto je neko preko nekog menadzera dosao do evropskog kluba, i tamo greje klupu? Mi, ako zelimo ikada nesto da napravimo na svetskom ili evropskom prvenstvu, treba da primenimo grcki ili ruski recept, i da nam igraju 90 posto igraci iz Zvezde i Partizana, jos uvek zeljni dokazivanja i uigrani medjusobno. Od "stranaca" zvati samo majstore i one koji imaju kontinuitet igara. Zvezda da je izasla veceras izasla bi sa 7-8 igraca koji igraju za druge reprezentacije. Ostatak tima koji bi mogao da igra za reprezentaciju Srbije bi popio pet komada od te "grupe gradjana iz Norveske". A Partizan ima jos slabiji tim od Zvezde, pa ti vidi kako bi se oni proveli.
Dimitrije Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 3 minutes ago, harper said: Danas su najgori bili oni koji redovno igraju u svojim klubovima. Sto je i ocekivano jer bi ljudi sada trebalo da budu na odmoru a ne da igraju takmicarske utakmice. Mitar nije pipnuo loptu ima mesec dana. Bolestan termin, nepotrebne utakmice u nevreme. Nismo mi danas nadigrani pa da kazes "a sta je sa Norvezanima". I oni su igrali kao kurac na biciklu. Pavlovic pod hitno mora da nadje klub i igra redovno, dzaba je sto na momente izgleda dominantno kad pravi greske koje ne sme da pravi igrac zadnje linije. Jedine dve ozbiljne situacije koje su Norvezani imali na utakmici, iz jedne su dali gol, dosle su iz njegovih gresaka. To je zato sto mu nedostaje rutina.
harper lee Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Uzgred, ideja da Zivkovic i Radonjic igraju na kontra stranama bez bekova koji bi im utrcavali iza ledja je neka nova & inovativna fudbalska taktika koja se ocekivano zavrsila fijaskom. Ako igras sa tri stopera oba wing beka moraju da igraju na svojoj jacoj strani inace zavrsis ovako kao sto smo mi zavrsili, da Erakovic i Pavlovic salju centarsuteve pred gol maltene sa svoje polovine terena. 1
Dimitrije Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 3 minutes ago, harper said: Zvezda da je izasla veceras izasla bi sa 7-8 igraca koji igraju za druge reprezentacije. Ostatak tima koji bi mogao da igra za reprezentaciju Srbije bi popio pet komada od te "grupe gradjana iz Norveske". A Partizan ima jos slabiji tim od Zvezde, pa ti vidi kako bi se oni proveli. Iz Zvezde jedini koji bi mogli da budu na spisku reprezentacije pored Erakovica su Rodic i Katai. Ovaj prvi je danas igrao, i nije bio tako los. Rodic i Katai su vec digli sidro i otkazali se od fudbala do pocetka klupskih priprema. (Rodic to povremeno uradi i u toku utakmice.) Vecers bi samo mogi da budu u onoj grupi za odrzavanje atmosfere.
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 ovo što je @nautilus napisao o igri sa tri u poslednjoj liniji i iznošenjem lopte uz već poslovičnu sporost nam je rak rana. igra bi bila duplo brža kada bi neko od tih centralnih bekova bio u stanju da dijagonalom izbaci krilo. ovako po svaku loptu moraju da dođu tadić, sms ili lukić te lopte je nastasić umeo da izbaci, al on nije karika na koju se možemo osloniti. šteta i za njega i za tim
JohnnyD Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 4 minutes ago, Dimitrije said: Iz Zvezde jedini koji bi mogli da budu na spisku reprezentacije pored Erakovica su Rodic i Katai. Ovaj prvi je danas igrao, i nije bio tako los. Rodic i Katai su vec digli sidro i otkazali se od fudbala do pocetka klupskih priprema. (Rodic to povremeno uradi i u toku utakmice.) Vecers bi samo mogi da budu u onoj grupi za odrzavanje atmosfere. Srnic bi bio duplo korisniji od polovine nasih igraca veceras. Pankov bi takodje mogao da igra, nista gori nije od ovih u odbrani. Svejedno, poenta nije u bukvalnom smislu da "izadje Zvezda ili Partizan" nego da smo raspad u organizaciji i igramo random, cekamo Tadica i Mitrovica nesto da urade, a to nece proci na duze staze, i vec smo uleteli u krizu. Igraci koji igraju u domacem prvenstvu donose duh nacije i zelje koji igraci tamo preko nemaju - uvek je bilo tako, i uvek mora da postoji prostor za "domaceg" igraca, pogotovu za nekog poput Kataija koji odigra mec za pamcenje u najvecem derbiju koji ova zemlja ima i direktno donese pobedu. Taj igrac trenutno ima samopouzdanje kakvo ni Tadic ni Mitrovic nemaju. 1
Dimitrije Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Pa nije da "nece proci na duze staze". Prosli su kvalifikacionu grupu za SP a tu je bilo 8 utakmica. I kao sto pomenuh gore, nisu samo Tadic i Mitrovic prve violine, SMS i Kostic su u toj grupi. Ja bih voleo da vidim Katija da ulazi umesto Kostica, ali problem je Kataijeva igra u odbrani (nije doduse ni Kostic mnogo bolji) sto je u sistemu sa tri stopera znacajan problem. Bez obzira, vise bih voleo Kataija nego Radonjica koji ne igra utakmice za svoj klub. Sto se duha nacije tice, nasa nacija ne voli mnogo reprezentaciju. Vise voli kada ima priliku da je grdi nego da je hvali.
Recommended Posts