Sokrat Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Da, sad vidim da ga je zvao. Greška je u ovom spisku što je Boris pejstovao na prethosnoj strani, tu piše Isailović.I da ne zaboravim Veseljko :Hail:Injac
Joe D Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Mene interesuje da li bi Pigeon znao da prepozna te igrace koje je pozvao na ulici.
teacher Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Mene interesuje da li bi Pigeon znao da prepozna te igrace koje je pozvao na ulici.Sigurno ih je Pižon pozvao
MiddleClass Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ajte vi. Napokon se Zvezda izborila da oba selektora, Pizon i Jankovic, budu nasi kadrovi. To nije bilo ni za vrijeme Miljana, Piksija i Terze.Hvala Tole!
Далибор Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 (edited) Secam se pocetka priprema pod Klementeom za mec protih Kazahstana. primer pijacne utakmicekada su igrali Zajic, Tutoric, Andjelkovic, Babovic, Fejsa, Stevanovic....reportaza na SOSu kako Klemente sedi u predvorju :D hotela i docekuje "reprezentatvce" i kako ko djodje on ga pita A KO SI TI? NA KOJOJ POZICIJI IGRAS? A DOBRO,DOBRO!... Edited February 4, 2011 by Далибор
dig_chohano Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Bata Đora na horsu ne bi luđi spisak napravio.
Moća Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 (edited) Meni samo jedno ne ide u glavu kad pricam sa grobarima svi odreda pljuju Antica? U cemu je problem? Njihov trener a oni tako. Aj sto mi pljujemo Pizona jer znamo da nema pojma. Edited February 4, 2011 by Moća
hazard Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ko pljuje Antica? Ja i dan-danas ponekad zapevam u kadi "Radomireeee Anticuuuuuu, sprski sine Zlatibor planineee..."
loser Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Biševac reprezentacija odavno većeg magarca videla nije!
nebojsapetkovic Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Secam se pocetka priprema pod Klementeom za mec protih Kazahstana. primer pijacne utakmicekada su igrali Zajic, Tutoric, Andjelkovic, Babovic, Fejsa, Stevanovic....reportaza na SOSu kako Klemente sedi u predvorju :D hotela i docekuje "reprezentatvce" i kako ko djodje on ga pita A KO SI TI? NA KOJOJ POZICIJI IGRAS? A DOBRO,DOBRO!... Yo soy Javier, a tu? Yo Tutoric, jugador! Estoy pensando que eres pintor de brocha gorda!
gervasius twinkleminkleson Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Biševac reprezentacija odavno većeg magarca videla nije!ne lupetaj
madball Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Biševac reprezentacija odavno većeg magarca videla nije!Pa ako ces vec tako, nista veci od ostatka, a ja ga cak ne bi ni trpao u tu kategoriju.
Recommended Posts