Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Zvao ga je,bar tako pise na Mondu.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Da, sad vidim da ga je zvao. Greška je u ovom spisku što je Boris pejstovao na prethosnoj strani, tu piše Isailović.I da ne zaboravim Veseljko :Hail:Injac :Hail:

Posted

Mene interesuje da li bi Pigeon znao da prepozna te igrace koje je pozvao na ulici.

Posted
Mene interesuje da li bi Pigeon znao da prepozna te igrace koje je pozvao na ulici.
Sigurno ih je Pižon pozvao :lol:
Posted

Ajte vi. Napokon se Zvezda izborila da oba selektora, Pizon i Jankovic, budu nasi kadrovi. To nije bilo ni za vrijeme Miljana, Piksija i Terze.Hvala Tole!

Posted (edited)

Secam se pocetka priprema pod Klementeom za mec protih Kazahstana. primer pijacne utakmicekada su igrali Zajic, Tutoric, Andjelkovic, Babovic, Fejsa, Stevanovic....reportaza na SOSu kako Klemente sedi u predvorju :D hotela i docekuje "reprezentatvce" i kako ko djodje on ga pita A KO SI TI? NA KOJOJ POZICIJI IGRAS? A DOBRO,DOBRO!... :isuse:

Edited by Далибор
Posted

Bata Đora na horsu ne bi luđi spisak napravio.

Posted (edited)

Meni samo jedno ne ide u glavu kad pricam sa grobarima svi odreda pljuju Antica? U cemu je problem? Njihov trener a oni tako. Aj sto mi pljujemo Pizona jer znamo da nema pojma.

Edited by Moća
Posted

Ko pljuje Antica? Ja i dan-danas ponekad zapevam u kadi "Radomireeee Anticuuuuuu, sprski sine Zlatibor planineee..."

Posted

Biševac :isuse: reprezentacija odavno većeg magarca videla nije!

Posted
Secam se pocetka priprema pod Klementeom za mec protih Kazahstana. primer pijacne utakmicekada su igrali Zajic, Tutoric, Andjelkovic, Babovic, Fejsa, Stevanovic....reportaza na SOSu kako Klemente sedi u predvorju :D hotela i docekuje "reprezentatvce" i kako ko djodje on ga pita A KO SI TI? NA KOJOJ POZICIJI IGRAS? A DOBRO,DOBRO!... :isuse:
Yo soy Javier, a tu? Yo Tutoric, jugador! Estoy pensando que eres pintor de brocha gorda!
Posted
ne lupetaj
Posted
Pa ako ces vec tako, nista veci od ostatka, a ja ga cak ne bi ni trpao u tu kategoriju.