Moonwalker Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 (edited) 12 minutes ago, Poludziber said: Ovde je zovu kineska zlatna i to zasluzeno ime nosi zahvaljujuci svom plasticnom vajbu. Jasno mi je da je tako zovu, ali nema veze sa drangulijama koje Kinezi prave. Ta kineska zlatna ima uz crvenu posebnu simboliku. Tako mi je objasnjavala vodic u Zabranjenom gradu, ako obratis paznju na boje koje su tamo koriscene. Obicno su zidovi crveni, a krovovi zlatni, pre svega od carskih palata. Palim ja da ne ode u trol. Lepse bi bilo uz dvobojne plavo bele trake, ali nije strasno. U heraldiku se ne razumem, jedino mi je orao malo “rascupan”. Edited May 24, 2022 by Moonwalker
levi Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 1 hour ago, Poludziber said: Ne mogu da nadjem onu verziju dresa sa jelekom, opancima i sajkacom, bese jos sa b92 foruma. Cela metamorfoza vodi ka tome. izgleda da je sačuvan samo u rezoluciji smajlija mogao bi @Khalid al-Muwalid da ga uploaduje ponovo negde 1
red star forever Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Koje smaranje sa dresovima, odrasli ljudi... 1
roux senyurt Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 neka samo odigraju dobro, pa makar igrali u gunjevima. inace, ni meni se ne svidja dres, grb, a ni crvena boja otkako smo prestali da budemo plavi.
roux senyurt Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 gledam danas na transfermarket sajtu spisak fudbalera reprezentacije gde, pored vrednosti igraca, daju i njihovu visinu. osim zivkovica, tadica i kostica, gotovo svi visi od 190. posle potrazim podatake o prosecnim visinama reprezentacija i mi smo na prvom mestu sa prosekom od 186.3.
johan nagel Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Реално увек је важила та подела око дресова на оне којима естетика није јача страна и који су у фазону кога брига какав је дрес дај било које парче тканине и нек играју фудбал и на нас шминкере који се ложимо на то да л’ је дрес леп, да л’ су боље уске или широке пруге и слично
Ratamahatta Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Bilo bi lepse da je broj na ledjima zlatan, a kragna i ivice rukava beli Al' generalno, koga boli kurac - 1 je Horhe Kampos, ostalo su formalnosti Meni od svih nasih dresova bili jedino lepi oni iz '98 i '99 i domaci i gostujuci, sjajna teget nijansa
johan nagel Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 (edited) 15 minutes ago, roux senyurt said: gledam danas na transfermarket sajtu spisak fudbalera reprezentacije gde, pored vrednosti igraca, daju i njihovu visinu. osim zivkovica, tadica i kostica, gotovo svi visi od 190. posle potrazim podatake o prosecnim visinama reprezentacija i mi smo na prvom mestu sa prosekom od 186.3. И мало је рећи да не експлоатишемо то довољно с обзиром да ретко ко може да брани прекид где треба да покрије 5-6 играча од 1.90+ где се не зна ко је опаснији у ваздуху (Митар, Миленковић, Павловић, СМС, Влаховић..) Edited May 24, 2022 by johan nagel
Ratamahatta Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 Ali zato eksploatise gnjilanski Mesi, nadajmo se ne opet. Najsporiji smo bili prosli put.
MocaVukotic Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 Ako budu pobedjivali, dres ce biti genijalan, a ako budu gubili bice tesko sranje 3
Lo Zingaro Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 7 hours ago, levi said: izgleda da je sačuvan samo u rezoluciji smajlija mogao bi @Khalid al-Muwalid da ga uploaduje ponovo negde E taj, svaka cast. Pomesala mi se u secanju sajkaca sa ovom profinjenom krunom.
NevenMan Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Dok svi kenjaju o dresu ( koji je blagi uzas) U17 igra sa Dancima za Polufinale. posle pola sata 1-0. Sanse na obe strane iako su nasi malo bolji tako da ovo i dalje moze na bilo koju stranu.
Recommended Posts