April 9, 20223 yr 25 minutes ago, darkonet said: Poslednji cool album bio je Italia 90' Da, i Mexico, debele korice, deblji papir od Italije. USA94 je ok kvalitet al saren kao i svi posle. Brazil moze da prodje u neke bolje. Slicice se odlepljuju sa Meksika i Spanije, Italija drzi. Strana izdanja su dosta bolja, i slicice ok i papir je kvalitetniji. Mexico 70 znaci ide jos gore sa cenom ako ne rade vise.. Edited April 9, 20223 yr by villiem
April 9, 20223 yr 8 hours ago, Glass Joe said: Korektno ti je bilo Aleksi Lalas sa gitarom? I fudbaleri u akciji umesto slikani kao za ličnu kartu. Šta fali, malo se razbije monotonija
April 12, 20223 yr jel imamo temu o ženskom fudbalu evo deljemo nemice, to kao u muškom fudbalu da deljemo brazilce sa ekipom paraplegičara
April 12, 20223 yr On 8.4.2022. at 23:56, Glass Joe said: Korektno ti je bilo Aleksi Lalas sa gitarom? Pusti Lalasa, secam se Jorge Camposa, golman meksicke reprezentacije, a na slicici hvata neke makazice i to u regularnom dresu reprezentacije, a ne sarenom golmanskom. To me jezivo zbunjivalo tada, mislio sam da su pogresili u stampi albuma, posle mi cale objasnio da je on bio ludak koji je paralelno branio i igrao u polju, tj. napadaca.
April 12, 20223 yr 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel imamo temu o ženskom fudbalu evo deljemo nemice, to kao u muškom fudbalu da deljemo brazilce sa ekipom paraplegičara Na nase je bila 32 kvota, 1.03 na Nemice. Jel ovo na pomolu najvece iznenadjenje u istoriji zenskog fudbala.
April 12, 20223 yr bio je topic ženski fudbal, izgleda da je ispao iz kamiona u selidbi ne znam šta se dešava ali ovo je rezultat na granici mogućeg, Portugalke neveruju
April 12, 20223 yr Grupa. Nase su trenutno druge 3 boda iza Nemica, 5 ispred Portugalki (koje imaju utakmicu manje).
April 12, 20223 yr 1 hour ago, levi said: bio je topic ženski fudbal, izgleda da je ispao iz kamiona u selidbi ne znam šta se dešava ali ovo je rezultat na granici mogućeg, Portugalke neveruju Hajde otvori novu nebilo ti zapoveđeno Može posle i da se pinuje, da se ne izgubi ponovo
April 26, 20223 yr Uroš Spajić, reprezentativac Srbije, pokidao je ligamente kolena i očekuje ga duža pauza. To znači da srpski fudbaler neće igrati do kraja sezone za Kasimpašu u Turskoj, ali ni da na njega neće moći da računa selektor Dragan Stojković Piksi na Svetskom prvenstvu u Kataru od 21. novembra do 18. decembra. ---------------- Mozda sad Erakovic dobije poziv, posto je ubedljivo najbolji stoper u domacoj ligi, a i po kvalitetu zasluzuje poziv.
April 26, 20223 yr Mogao bi polivalentni Lutovac da dobije poziv Nananananananana Lutovac u Katar Lutovac u Katar Lutovac u Katar