villiem Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 (edited) 25 minutes ago, darkonet said: Poslednji cool album bio je Italia 90' Da, i Mexico, debele korice, deblji papir od Italije. USA94 je ok kvalitet al saren kao i svi posle. Brazil moze da prodje u neke bolje. Slicice se odlepljuju sa Meksika i Spanije, Italija drzi. Strana izdanja su dosta bolja, i slicice ok i papir je kvalitetniji. Mexico 70 znaci ide jos gore sa cenom ako ne rade vise.. Edited April 9, 2022 by villiem
John Coltrane Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 8 hours ago, Glass Joe said: Korektno ti je bilo Aleksi Lalas sa gitarom? I fudbaleri u akciji umesto slikani kao za ličnu kartu. Šta fali, malo se razbije monotonija
kud u maglu Simoviću Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 jel imamo temu o ženskom fudbalu evo deljemo nemice, to kao u muškom fudbalu da deljemo brazilce sa ekipom paraplegičara
goofs Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 On 8.4.2022. at 23:56, Glass Joe said: Korektno ti je bilo Aleksi Lalas sa gitarom? Pusti Lalasa, secam se Jorge Camposa, golman meksicke reprezentacije, a na slicici hvata neke makazice i to u regularnom dresu reprezentacije, a ne sarenom golmanskom. To me jezivo zbunjivalo tada, mislio sam da su pogresili u stampi albuma, posle mi cale objasnio da je on bio ludak koji je paralelno branio i igrao u polju, tj. napadaca. 1
Miljenko Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel imamo temu o ženskom fudbalu evo deljemo nemice, to kao u muškom fudbalu da deljemo brazilce sa ekipom paraplegičara Na nase je bila 32 kvota, 1.03 na Nemice. Jel ovo na pomolu najvece iznenadjenje u istoriji zenskog fudbala.
levi Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 bio je topic ženski fudbal, izgleda da je ispao iz kamiona u selidbi ne znam šta se dešava ali ovo je rezultat na granici mogućeg, Portugalke neveruju 1
kud u maglu Simoviću Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 jel ovo neka grupa ili singl kvalifikacije?
Miljenko Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Grupa. Nase su trenutno druge 3 boda iza Nemica, 5 ispred Portugalki (koje imaju utakmicu manje). 1
Profesionalac Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Naše imaju još 2 utakmice do kraja. Dočekuju Portugal i gostuju Izraelu.
renne Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 1 hour ago, levi said: bio je topic ženski fudbal, izgleda da je ispao iz kamiona u selidbi ne znam šta se dešava ali ovo je rezultat na granici mogućeg, Portugalke neveruju Hajde otvori novu nebilo ti zapoveđeno Može posle i da se pinuje, da se ne izgubi ponovo 1
Milosh76 Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Uroš Spajić, reprezentativac Srbije, pokidao je ligamente kolena i očekuje ga duža pauza. To znači da srpski fudbaler neće igrati do kraja sezone za Kasimpašu u Turskoj, ali ni da na njega neće moći da računa selektor Dragan Stojković Piksi na Svetskom prvenstvu u Kataru od 21. novembra do 18. decembra. ---------------- Mozda sad Erakovic dobije poziv, posto je ubedljivo najbolji stoper u domacoj ligi, a i po kvalitetu zasluzuje poziv. 1
shimpu Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Mogao bi polivalentni Lutovac da dobije poziv Nananananananana Lutovac u Katar Lutovac u Katar Lutovac u Katar 1
Recommended Posts