April 6, 20223 yr Gora blamaza odf Spanaca kad su najcool grb insipirian Jopan mirom zamenili sa ovim sranjem na desno; za koje je autorima trebalo 3 godine mukotrpnog posla da smisle.
April 6, 20223 yr 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam kakvi su njihovi e npr onaj francuski pevac što je stajao na lopti je fino rešenje Možemo i mi turiti loptu/lopte u orlove kandže
April 6, 20223 yr 12 hours ago, levi said: vidi se uticaj malog Danila i njegovih drugara sa tribine kakav graphic design is my passion momenat originalni dizajn je bio beli orao koji gazi crnog orla i nabija mu fudbalsku loptu u usta jednom nogom, dok mu drugom čupa srca. ovo je još i dobro ispalo.
April 6, 20223 yr A retardirani domaći portali svi objavili da Panini ukida albume i sličice pred EP 2024.
April 6, 20223 yr ja sam pre par godina u Londonu kupovao Match Attax kartice koje isto pravi Topps. nisu lepljive već one tvrđe. https://uk.topps.com/match-attax lep je dizajn. ali definitivno drugačije od "tradicionalnih" Paninijevih gde su fudbaleri (uglavnom) fotkani anfas i od grudi nagore. ovo je sve dok su igrači u akciji. ako se ne varam za WC 1994 je bio takav album, samo što je izdavač bio Upperdeck.
April 7, 20223 yr On 6.4.2022. at 15:29, NevenMan said: Smradovi iz Uefa raskinuli ugovor sa Panini sledece slicice za Euro Topps 🤦🏻 Panini su još veći smradovi zadnjih x albuma u nazad.
April 7, 20223 yr 5 hours ago, John Coltrane said: Panini su još veći smradovi zadnjih x albuma u nazad. Sakupljao sam pre par godina NHL Topps. Cekaj samo da vidis kvalitet i gluposti koje su unutra
April 8, 20223 yr 4 hours ago, NevenMan said: Sakupljao sam pre par godina NHL Topps. Cekaj samo da vidis kvalitet i gluposti koje su unutra Za USA 94 smo imali Upper deck, sasvim korektno je izgledalo. Panini je presrao sa brojem sličica i sadržajem kesica pa su neke slije postale redje od komete.
April 8, 20223 yr - Srbija ima dobru reprezentaciju, ali im je uvek nešto falilo. Mislim da su to nešto dobili s Piksijem, dobili su samopouzdanje, drugačiji gard. Piksi je pobednik, voli da pobeđuje, voleo je kao igrač, pa tako voli i kao trener. Mislim da će da prođu grupu - prokomentarisao je žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru Robert Prosinečki, legendarni fudbaler i trener Crvene zvezde. Edited April 8, 20223 yr by Milosh76
April 8, 20223 yr Raniji selektori su bile žrtve "autoriteta" ala Misa Vacic kad ode na Harvard.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 8, 20223 yr 17 hours ago, John Coltrane said: Za USA 94 smo imali Upper deck, sasvim korektno je izgledalo. Panini je presrao sa brojem sličica i sadržajem kesica pa su neke slije postale redje od komete. Korektno ti je bilo Aleksi Lalas sa gitarom?