NevenMan Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Gora blamaza odf Spanaca kad su najcool grb insipirian Jopan mirom zamenili sa ovim sranjem na desno; za koje je autorima trebalo 3 godine mukotrpnog posla da smisle. 1 6
Filozof manijak Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam kakvi su njihovi e npr onaj francuski pevac što je stajao na lopti je fino rešenje Možemo i mi turiti loptu/lopte u orlove kandže 1
Svarog Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 12 hours ago, levi said: vidi se uticaj malog Danila i njegovih drugara sa tribine kakav graphic design is my passion momenat originalni dizajn je bio beli orao koji gazi crnog orla i nabija mu fudbalsku loptu u usta jednom nogom, dok mu drugom čupa srca. ovo je još i dobro ispalo. 2
Filozof manijak Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Šačiri i Džaka će morati da nose crne rukavice u Kataru, i to po onoj vrućini
NevenMan Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Smradovi iz Uefa raskinuli ugovor sa Panini sledece slicice za Euro Topps 🤦🏻 1
Profesionalac Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 A retardirani domaći portali svi objavili da Panini ukida albume i sličice pred EP 2024.
Svarog Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 ja sam pre par godina u Londonu kupovao Match Attax kartice koje isto pravi Topps. nisu lepljive već one tvrđe. https://uk.topps.com/match-attax lep je dizajn. ali definitivno drugačije od "tradicionalnih" Paninijevih gde su fudbaleri (uglavnom) fotkani anfas i od grudi nagore. ovo je sve dok su igrači u akciji. ako se ne varam za WC 1994 je bio takav album, samo što je izdavač bio Upperdeck.
John Coltrane Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 On 6.4.2022. at 15:29, NevenMan said: Smradovi iz Uefa raskinuli ugovor sa Panini sledece slicice za Euro Topps 🤦🏻 Panini su još veći smradovi zadnjih x albuma u nazad. 1
NevenMan Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 5 hours ago, John Coltrane said: Panini su još veći smradovi zadnjih x albuma u nazad. Sakupljao sam pre par godina NHL Topps. Cekaj samo da vidis kvalitet i gluposti koje su unutra
John Coltrane Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 4 hours ago, NevenMan said: Sakupljao sam pre par godina NHL Topps. Cekaj samo da vidis kvalitet i gluposti koje su unutra Za USA 94 smo imali Upper deck, sasvim korektno je izgledalo. Panini je presrao sa brojem sličica i sadržajem kesica pa su neke slije postale redje od komete.
Milosh76 Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 (edited) - Srbija ima dobru reprezentaciju, ali im je uvek nešto falilo. Mislim da su to nešto dobili s Piksijem, dobili su samopouzdanje, drugačiji gard. Piksi je pobednik, voli da pobeđuje, voleo je kao igrač, pa tako voli i kao trener. Mislim da će da prođu grupu - prokomentarisao je žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru Robert Prosinečki, legendarni fudbaler i trener Crvene zvezde. Edited April 8, 2022 by Milosh76 2
MocaVukotic Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Raniji selektori su voleli da gube, to je ta razlika 1
Milosh76 Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Raniji selektori su imali autoritet kao Misa Vacic kad ode na Harvard. 1
mlatko Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Raniji selektori su bile žrtve "autoriteta" ala Misa Vacic kad ode na Harvard.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Glass Joe Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 17 hours ago, John Coltrane said: Za USA 94 smo imali Upper deck, sasvim korektno je izgledalo. Panini je presrao sa brojem sličica i sadržajem kesica pa su neke slije postale redje od komete. Korektno ti je bilo Aleksi Lalas sa gitarom?
Recommended Posts