MocaVukotic Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 Neka trce konji dok ne crknu, mora lova da se uzme
nisam ja Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 fudbal je za nas uvek izvor frustracija. zajebaše nas sa ovim prolazom. afrikanci nas uvek jebu. ovi će da mlataraju ćiriličnim ž 2-3 puta. a braziu jbg. nema tu sreće.
Redoran Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 1 hour ago, goofs said: Zbudžili su jer hoce da zbrzaju prvenstvo koje se igra u sred sezone. Pravo pitanje je kako ce sve ostalo da stigne da se pozavrsava, na primer PL pocinje 6. avgusta, sto je redovan termin za pocetak, a zavrsava se 29. maja, sto je samo sedam dana kasnije u odnosi na uobicajen termin zavrsetka. Mislim da je već objavljeno da će EPL pauza početi sedam dana pred početak SP ili tako neko ludilo. Ostatak će da nadoknade tako što će sve preostale utorke i srede u kalendaru da pretvore u matchdays. EPL ima da gruva kao Championship, da bi se izguralo SP u tom raspalom Kataru.
gone fishing Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 Pa neka gospoda krenu u julu 2 nedelje ranije, ne moraju gospoda fudbaleri da se brckaju ceo jun na moru Ionako 90% njihovih kolega u ostatku evrope to nije u mogucnosti
Ratamahatta Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 (edited) Sad Šaćiri neće ni kaznu dobiti kad zavuče zgoditak. Edited April 5, 2022 by Plajvi 1
radisa Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Zašto imamo na grbu Poljsku očerupanu kokoš samo dvoglavu? 1 1
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 4 minutes ago, radisa said: Zašto imamo na grbu Poljsku očerupanu kokoš samo dvoglavu? jeri smo sloveni?
radisa Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Jbt, ja sad tek vidim da mi imamo ljiljane, sad čitam i zašto... Pa jbt, nema glupljeg razloga, majke mi...
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 (edited) zašto? e meni najviše smeta font pa jbt jel nema neki dizajner da uradi tih 6 slova, a i ova lopatatm je neinvetivna, pogotovu sa ovom jeftinom bordurom. sama kokoš je najmanji problem šteta što kau boj ne svraća ovde zanimao bi me njegov sud Edited April 5, 2022 by kud u maglu Simoviću
radisa Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zašto? Kontinuitet sa Kotromanićima... Uvedeno 1888, pa posle izbačeno i onda vraćeno 2006...
dillinger Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Ozbiljno smo iskompleksirani kad na grb sportskih saveza moramo turiti Nemanjice, Kotromanice, Karadjordjevice 3
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 update je u odnosu na onaj prethodni smehotres, al i dalje jadno
levi Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 vidi se uticaj malog Danila i njegovih drugara sa tribine kakav graphic design is my passion momenat 2
Recommended Posts