Ratamahatta Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 13 minutes ago, harper said: Jos mene zovu prijatelji Norvezani da mi seru sto smo ih zajebali a ja hocu kosu da iscupam od muke koliko nas je lik krao. Usao je onaj kosijaner jedan da ga pegla. To kad je Jokanu dao crveni, mislim da je tad bilo 2-2 ili 3-2 za nas.
rock bob Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 i 2010. je trebalo da se sudi penal za nas u poslednjim minutima protiv australije. igranje rukom koje nije svirano, a protiv nas 2 penala sudjena u prva dva meca zbog iste stvari. 1
SNARC Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Razbijmo malo opora secanja ovim, sada se ispostavlja vanvremenskim, hitom. I opet protivu Granita, Djerdana i Skodrana..
Ratamahatta Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 6 minutes ago, rock bob said: i 2010. je trebalo da se sudi penal za nas u poslednjim minutima protiv australije. igranje rukom koje nije svirano, a protiv nas 2 penala sudjena u prva dva meca zbog iste stvari. Nasi penali su bili brainfartovi i vrlo ocigledniji, cak neiznudjeni i veci penali od tog nesviranog. Ali apsolutno jeste bio penal i Radomir je s pravom popizdio.
Tunguz Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 3 minutes ago, SNARC said: Razbijmo malo opora secanja ovim, sada se ispostavlja vanvremenskim, hitom I opet protivu Granita, Djerdana i Skodrana..
*edited by mod Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Sve mi se čini da ta prva protiv Brazila može da nam u mnogome utiče na celu grupu. Pre svega da ako Brazil dođe u formi i raspucan, može da bude ružno pa čak i uz neki crveni sa naše strane. Onda oslabljeni protiv Kameruna i neka potencijalna jurnjava gol razlike sa Švicom što teško može dobro da ispadne. Sa druge strane možda Brazil bude kasno palio pa nas časti kao Švajcarsku pre 4 godine i to nam skroz otvori grupu
Redoran Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Znam da je barem 50 ljudi pre mene ovo napisalo ali moram i ja: sve što želim je da demontiramo ove alpske čobane, da ih demontiramo i demoliramo onako muški, i to da glavni sudija bude iz Švajcarske, da linijske sudije budu iz Švajcarske, da iza gola bude sudija iz Švajcarske, i da rezervne sudije i delegat utakmice budu iz Švajcarske, i da u VAR sobi sedi tim iz Švajcarske. To da izgazimo, sa Kamerunom kako god, i sa Brazilom da igramo fudbal i uvalimo im jedan gol, makar oni nama uvalili pet. Meni dovoljno. 7 2
Ratamahatta Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 55 minutes ago, *edited by mod said: Sve mi se čini da ta prva protiv Brazila može da nam u mnogome utiče na celu grupu. Pre svega da ako Brazil dođe u formi i raspucan, može da bude ružno pa čak i uz neki crveni sa naše strane. Onda oslabljeni protiv Kameruna i neka potencijalna jurnjava gol razlike sa Švicom što teško može dobro da ispadne. Sa druge strane možda Brazil bude kasno palio pa nas časti kao Švajcarsku pre 4 godine i to nam skroz otvori grupu Odličan nam je raspored tekmi, i da izgubimo od Brazila jebe nam se baš, ja bih tu poslao kombinovani tim. Ali Kamerun moramo tući i onda spektakl na kraju. Mada ko zna, može i s 2 i 3 boda da se prođe (BRA počisti sve, a sve ostalo iksevi, ili npr. Kamerun tuče nas, mi Švicu, a oni njih, vice versa), a i sa 5 i 6 da se ispadne ako se poklopi (ukoliko poslednji ima sva 3 poraza). Spekulacija i kalkulacija je milion, ali kapiram da je Brazil ziher, a mi i Deršvajc klanje za drugo, Kamerun se sigurno najmanje obradovao žrebu od sviju tamo.
Ratamahatta Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: izađeš i drkneš nemce i onda ti ne sviraju penal 3-4 dana kasnije Ta tekma je bila jako cudna, igrali smo bolje 11 na 11 nego kad je Kloze dobio crveni. Isto i protiv Francuske u kvalifikacijama. Secam se da je Kedira odvalio precku, Ziga je pogodio precku negde pred kraj glavom, Stojko odbranio penal... I secam se da je nas tim bio jako istumban. Igrali su Kacar, Subotic, Ninkovic i Raca Petrovic (nekog svabova je poslao po burek kao dete piksijevskim laznjakom, krenuo da ispuca u kuruz i onda samo pustio ovog da proleti i lagano posle). Nije igrao Milijas (protiv Gane se mucio na terenu, nedorastao trkacki za tu utakmicu), Lukovic dobio crveni (a igrao CB jer se Drago povredio i nije isao na turnir, a Subotic se u kvalifikacijama repstaciji nije uklopio, kiksao je dosta), ni Pantela. Marin usao za njih u drugom. Secam se da je posle Gane bila oluja neka, grad i led, trcao sam kuci da uteknem nevremenu. Protiv Njemacke smo igrali u podne ili 1, polozio nacionalnu istoriju i jurio da stignem na vreme. Posle Australije nisam gledao fudbal skoro pola godine, prva sledeca tekma koju sam gledao posle toga je bio onaj prvi Murinjov klasiko kad je popio 5 komada. Zvezda - Slovan Bratislava sam ispratio preko novina, pogledao sam highlights tek na zimu, ono Djanijevo legendarno ludilo s derbija i Djenovu takodje.
MocaVukotic Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Te australije se secam kao vrlo zasluzenog poraza. Bilo je solidno prvo poluvreme, a onda su nas pocistili u drugom. Dali su dva momacka gola, kakve nas tadasnji tim u snu nije mogao da da, prvo nam igrac od metar 70 nadskoci vidica, onda onaj holman zalila jedan skrimer sa 25 metara, bas smo bili jadni na toj utakmici, nismo ni taj penal na kraju zasluzili. 1
*edited by mod Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Ja pamtim da je na početku Krasić proleteo i imao sjajnu priliku za 1-0 ali je glupo završio. Nego sad tek vidim ovu novinu da se igra 4 tekme dnevno dok traje grupna faza. Koliko se sećam do sada je bilo uvek po 3
*edited by mod Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Previše je 4 ne znam što su toliko zbudžili + prvi dan isto 4 a do sada je bila 1-2 A i koliko će onda da bude dnevno kada se bude igralo sa 48 učesnika?
goofs Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 15 hours ago, *edited by mod said: Previše je 4 ne znam što su toliko zbudžili + prvi dan isto 4 a do sada je bila 1-2 A i koliko će onda da bude dnevno kada se bude igralo sa 48 učesnika? Zbudžili su jer hoce da zbrzaju prvenstvo koje se igra u sred sezone. Pravo pitanje je kako ce sve ostalo da stigne da se pozavrsava, na primer PL pocinje 6. avgusta, sto je redovan termin za pocetak, a zavrsava se 29. maja, sto je samo sedam dana kasnije u odnosi na uobicajen termin zavrsetka. 1
Recommended Posts