Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

suđenje je generalno rak rana na ovakvim takmičenjima zbog geografskih kvota koje moraju da ispune delioci nepravde, pa tu onda svašta može da se vidi

al mi malo ide na onu stvar da je ovde maltene oksimoron da su nas sudije ujebale

Kad se setim japanskog delioca nepravde u PES 6...

10265927511575872769.jpg

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 4
  • Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted
8 minutes ago, Mil@n said:

Pa nije dobar način da se boriš vs toga tako što ćeš nabrojati jako očigledne sudijske krađe. :D

staro fudbalsko pravilo glasi da je penal kada ga sudija svira, kada ga ne svira onda nije. prosto

ide mi na kurac da je sudija kriv što nije dao karton berkampu, a ne mi što nismo mogli da izađemo iz odbrambenog bloka posle tog penala

mi smo se bukvalno na svakom prvenstvu samodetonirali, niko nam nije bio kriv do nas samih

• +1 1
Posted (edited)

Ni pre njega se nismo proslavili ako se dobro secam. Odigrali smo dobro 10 minuta, dali gol, izmuvali penal (niko nije odmah ni skontao da je sudija svirao jer Jugovic nije ni pao). Posle se samo cekalo ko ce i kad ce da ga stavi.

Bili smo svi max nalozeni na to prvenstvo, a odigrano k'o kurac, sat vremena dobro protiv svabova (dok je Piksi imao vazduha), Iran jedva na bazi kurca, USA se pored gola ni ne secam tekme, osim da se Mijat povredio i izasao negde jos na pocetku, nije se ni znalo da li ce igrati protiv Holandije. Savicevic tad vec bio propo, Drulovica nije ni stavljao da igra. Za Djukica se ne secam, da li ga je povredjenog vodio da bleji, ili se povredio tamo, nije igrao ni minut. 

Je l' Berkamp napravio faul na Mirkovicu kad je dao gol? :fantom:

Edited by Plajvi
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

ide mi na kurac da je sudija kriv što nije dao karton berkampu, a ne mi što nismo mogli da izađemo iz odbrambenog bloka posle tog penala

Pa verovatno niko ne želi da kaže da bi tu tekmu pobedili 100% da je ovaj dobio crveni, ali je poprilično frustrirajuće kada sudija prećuti takvo nešto. 

Relativno skoro, pre tipa X meseci sam ponovo pogledao taj detalj /gaženje/, i bukvalno sam odlepio koliko sam se iznervirao, i prisetio sam se koliko sam bio odlepio kada se to inicijalno desilo. 

Msm moja teza je da sve što nam se dešava(lo) sa fudbalom, pogotovu i pre svega reprezentativnim je jednostavno posledica toga što je FSS kriminalna udruga™ i što nam je karma takva da nismo zaslužili ništa nikad ni da uradimo niti me tangira kada smo neuspešni. Ali to ne znači da treba i sudije povremeno da nas kecaju, pogotovu na navećim takmičenjima. U suštini, složiću se da je uglavnom na nama, ali jbg, penal vs SWI na 1-1 ne bi bio za baciti takođe.

Posted
1 minute ago, Mil@n said:

Pa verovatno niko ne želi da kaže da bi tu tekmu pobedili 100% da je ovaj dobio crveni, ali je poprilično frustrirajuće kada sudija prećuti takvo nešto. 

Relativno skoro, pre tipa X meseci sam ponovo pogledao taj detalj /gaženje/, i bukvalno sam odlepio koliko sam se iznervirao, i prisetio sam se koliko sam bio odlepio kada se to inicijalno desilo. 

Msm moja teza je da sve što nam se dešava(lo) sa fudbalom, pogotovu i pre svega reprezentativnim je jednostavno posledica toga što je FSS kriminalna udruga™ i što nam je karma takva da nismo zaslužili ništa nikad ni da uradimo niti me tangira kada smo neuspešni. Ali to ne znači da treba i sudije povremeno da nas kecaju, pogotovu na navećim takmičenjima. U suštini, složiću se da je uglavnom na nama, ali jbg, penal vs SWI na 1-1 ne bi bio za baciti takođe.

Ma, to je luzerska prica "da smo mi bili dobri penal nam ne bi trebao". Kakvi god da smo ili nismo bili pljacka je pljacka. To sa Brihom je bila pljacka i to otvorena pljacka, nema drugog objasnjenja za to sto nije hteo da gleda snimak faula nad Mitrovicem iako mu je VAR skrenuo paznju da bi trebalo da pogleda. Koji kurac onda sede te sudije u VAR sobi ako lopov na terenu moze tako da ih ignorise?

• +1 2
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Na kraju krajeva, i sklonjen je s prvenstva posle toga, nije do nase neobjektivnosti ovde. Samo sto ono jbg, bolje malo pivo nego veliko fala. 

Posted
35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

al bi sve to palo u vodu da smo bili u stanju da hondurasu damo dva komada

Svejedno je bila nameštaljka na našu štetu.

Posted

To sa Holandijom manje-vise, no ono iz 82. i ovo protiv Svajcarske su bas drasticni primeri. Penal u Spaniji je sudjen nakon faula koji je bio poprilicno van sesnaesterca; pa jos ponavljanje izvodjenja (ja se ne secam da sam to video tokom celih osamdesetih, mozda i devedesetih). Da, zaboravih i onu drugu kradju protiv Spanije, ona 3-4 tekma; to je verovatno najgore odsudjena utakmica koju sam gledao.

• +1 1
Posted

Igrali smo na olimpijadi u Atini (ona Pizonova deca sto su bili drugi na EP za mlade), sad ne mogu da se setim protiv koga, mislim Maroko/Tunis. Bar 5x je sudija ponavljao 1 te isti penal. 

I na tom turniru nas je Argentina urnisala, secam se onog Rozalesa sto je igrao u Ajaxu i nije uradio nista, jebao nas je k'o male majmune, mislim da je bilo 5-0. 

Posted
2 minutes ago, Miljenko said:

To sa Holandijom manje-vise, no ono iz 82. i ovo protiv Svajcarske su bas drasticni primeri. Penal u Spaniji je sudjen nakon faula koji je bio poprilicno van sesnaesterca; pa jos ponavljanje izvodjenja (ja se ne secam da sam to video tokom celih osamdesetih, mozda i devedesetih). Da, zaboravih i onu drugu kradju protiv Spanije, ona 3-4 tekma; to je verovatno najgore odsudjena utakmica koju sam gledao.

Jos mene zovu prijatelji Norvezani da mi seru sto smo ih zajebali a ja hocu kosu da iscupam od muke koliko nas je lik krao.

Jebi ga, mi spadamo u one ekipe koje su s pogresne strane stelovanja rezultata da bi popularniji timovi isli dalje, nama i nekom Alziru ce uvek takve stvari da se desavaju cesce nego Spancima, Englezima ili Brazilcima. Da li neko zaista iskreno misli da Ircima ne bi bio ponisten gol zbog uguravanja lopte rukom kakav su primili od Francuza u direktnom dvoboju koji je odlucivao ko ce od njih na prvenstvo? Od najebavanja velikih da bi se pogurao neko drugi izdvaja se ona sramota sa Juznom Korejom i Italijanima, nadam se da se taj sudija bar finansijski obezbedio do kraja zivota. Citao sam o takvim stvarima da su se desavale pre stotinak godina na prvenstvima ali to je prvi i poslednji put da sam tako nesto video u direktnom televizijskom prenosu.

• +1 2
Posted
1 minute ago, harper said:

Jos mene zovu prijatelji Norvezani da mi seru sto smo ih zajebali a ja hocu kosu da iscupam od muke koliko nas je lik krao.

Jebi ga, mi spadamo u one ekipe koje su s pogresne strane stelovanja rezultata da bi popularniji timovi isli dalje, nama i nekom Alziru ce uvek takve stvari da se desavaju cesce nego Spancima, Englezima ili Brazilcima. Da li neko zaista iskreno misli da Ircima ne bi bio ponisten gol zbog uguravanja lopte rukom kakav su primili od Francuza u direktnom dvoboju koji je odlucivao ko ce od njih na prvenstvo? Od najebavanja velikih da bi se pogurao neko drugi izdvaja se ona sramota sa Juznom Korejom i Italijanima, nadam se da se taj sudija bar finansijski obezbedio do kraja zivota. Citao sam o takvim stvarima da su se desavale pre stotinak godina na prvenstvima ali to je prvi i poslednji put da sam tako nesto video u direktnom televizijskom prenosu.

Tu je bilo svega, 2002, bilo je i koreja i spanija, bilo jei brazil i belgija...

Ja se bojim da cemo opet gledati nesto slicno u utakmicama katara...

Posted

Jebo naše učestvovanje na SP bez garantovane sudijske krađe :D

• +1 2
  • Haha 3
Posted (edited)

a što je pandur vratio loptu u montevideu, to ništa

ja ne pamtim da smo mi izašli nekom velikanu i da smo se pošteno pošibali(sem možda jednog poluvremena sa nemcima u fra), e tu se zaslužuje poštovanje

izađeš i drkneš nemce/žabare/argentinu/engleze i onda ti ne sviraju gluposti

e

i uvek smo se trudili da glumimo neke žabare sa balkana, a za to su nam falili vagoni stila fudbalskog, ne modnog

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

Ma i ona Hoakinova lopta nije izasla, to je cist gol bio.

I protiv Turske u grupi, neko mlako napucao Rivalda loptom, ovaj pao kao pizda i crveni (drugi zuti?), mislim Alpaj. 

Protiv Belgije nikom nije jasno sto je ponisten gol. Navijao sam za Nemacku/Tursku i u polufinalu i finalu. 

Najjaci sudijski fejl je bilo ono Tasotijevo razbijanje face Luis Enrikea u kaznenom u zadnjem minutu, bio je suspendovan do kraja turnira 94, ali sta to vredi. 

Edited by Plajvi