Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Ko je ono delio pravdu i množio nepravdu? Pedersen?

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Pedersen je mislim sudio protiv Spanije '97 u Beogradu, i tu nije svirao cist penal na Savicevicu. 

• +1 1
Posted

i nemci su pokradeni ‘66

a pokradeni su i ‘98 kada je mihajloviću oprošten karton

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

i nemci su pokradeni ‘66

a pokradeni su i ‘98 kada je mihajloviću oprošten karton

Ali ja nikad nisam cuo Nemca da kuka oko kradje... Moguce da to sa 66 mladje generacije ni ne znaju...

• +1 2
Posted (edited)

I Turci i Belgija i Spanija i Italija 2002. I Engleska 86 i Argentina 90 i Spanija 94, Portugal 2000 (ako je ono penal, ono nase s Australijom su 3 penala). Bukvalno na svakom turniru neko, ovo je na keca sto se secam. 

Edited by Plajvi
  • +1 1
Posted
4 minutes ago, Plajvi said:

Pedersen je mislim sudio protiv Spanije '97 u Beogradu, i tu nije svirao cist penal na Savicevicu. 

Nije penal..ali indirekt jeste.

Ne znam kako ga neko posle nije pitao koji mu Q bi 

Posted

Ne zajebavajte. Ono u Španiji nije bio penal. A šta ćemo sa Španija SIrska koji su igrali dan kasnije poslednje kolo i bio je rezultat koji nas izbacuje. To je bilo poslednje prvenstvo kada se u poslednjem kolu utakmice nisu igrale istovremeno. Najbolje Nemci da kukaju posto su se dogovorili sa Austrijom da izbace Alžir a sumaheru je sa nokaut oprosten crveni u polufinalu.

Jedino još kukanje koje je bilo ozbiljno je za penal protiv Švajcarske

• +1 3
Posted

Kad smo već kod pljački na SP

• +1 4
  • Haha 1
Posted
3 minutes ago, Plajvi said:

I Turci i Belgija i Spanija i Italija 2002. I Engleska 86 i Argentina 90 i Spanija 94, Portugal 2000 (ako je ono penal, ono nase s Australijom su 3 penala). Bukvalno na svakom turniru neko, ovo je na keca sto se secam. 

Jel pricamo o Abel-Xavieru ovde? Cist je penal to bio, rukom je blokirao loptu koja ide u gol.

Taj indirekt u Beogradu je jedan od vecih mindfuckova koje sam video u zivotu, imao sam otprilike 10ak godina i cak tada mi je jasno bilo da je to svinjarija.

Posted
2 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ne zajebavajte. Ono u Španiji nije bio penal. A šta ćemo sa Španija SIrska koji su igrali dan kasnije poslednje kolo i bio je rezultat koji nas izbacuje. To je bilo poslednje prvenstvo kada se u poslednjem kolu utakmice nisu igrale istovremeno.

al bi sve to palo u vodu da smo bili u stanju da hondurasu damo dva komada

Posted

suđenje je generalno rak rana na ovakvim takmičenjima zbog geografskih kvota koje moraju da ispune delioci nepravde, pa tu onda svašta može da se vidi

al mi malo ide na onu stvar da je ovde maltene oksimoron da su nas sudije ujebale

Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

al mi malo ide na onu stvar da je ovde maltene oksimoron da su nas sudije ujebale

Pa nije dobar način da se boriš vs toga tako što ćeš nabrojati jako očigledne sudijske krađe. :D

Posted
3 minutes ago, goofs said:

Jel pricamo o Abel-Xavieru ovde? Cist je penal to bio, rukom je blokirao loptu koja ide u gol.

Cinjenica je da je igrao rukom, ali nisam siguran ni da je lopta isla u gol (imala spoljni efe i pucana iz skoro mrtvog ugla), + gde je mogao da stavi ruku? 

Mozda gresim, ali ja to ne bih svirao.

To sto mi nismo dali jos 2 gola Spancima 86, 97 i 2000 ne menja nista, opljackani smo kao konji, cak ni SBBKBB da li bismo dali/promasili taj penal ne menja nista. Isto vazi i za Australiju, ne znam zasto sam 100% siguran da bi protiv nas to isto svirali kao elfmeter.

Niko se nije zalio na Dudiceve penale, Kuzmanovica, Vidica... Ne znam da li je bila frka i histerija oko Sabanadzovica, rodio sam se mesec dana kasnije. 

Posted
2 minutes ago, Plajvi said:

Niko se nije zalio na Dudiceve penale, Kuzmanovica, Vidica... Ne znam da li je bila frka i histerija oko Sabanadzovica, rodio sam se mesec dana kasnije. 

Postoji prica od nekih nasih igraca koji su bili na terenu da je Maradona licno molio sudiju da Sabanu ne da drugi zuti.

Posted

Da, bilo je u nekim nostalgicnim dokumentarcima to cini mi se.