Ratamahatta Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 1 hour ago, Milošica said: Vidim poznat mi covek. Snup Dog. Idemo u cetvrtfinale, tu dobijamo batine i podmladjujemo selekciju u cilju propustanja EP 2024.
mlatko Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Što, ova grupa im je extra motivacija do neba [emoji3]Doći će zeleni ljudi duvode red na ulice Katara
John Coltrane Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 1 hour ago, Milošica said: Vidim poznat mi covek. To je Samuel Eto. 1
*edited by mod Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Dosadna grupa, nema loženja sem ako padne neki X u prvom kolu. Sa druge strane ako se provučemo moglo bi i do 1/4 Sa čisto lične strane, sad mi je malo lakše što ne idem, ne bih mogao da opet gledam iste tekme.
Ayatollah Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Dobili smo Brazil dva puta u istoriji, od toga poslednji put pre 88 godina. Pa baš lepo....
harper lee Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 1 hour ago, goofs said: Ajd da probam da budem optimist - mi smo sa tim Svajcarcima bili bezmalo ravnopravni, ako ne i bolji na proslom SP, imali smo bod u dzepu, uz malo vise pameti i pobedu. Sa sve Krstajajom na klupi, nula timskog duha, taktike ili bilo kakve strategije. Jbo sve ako Piksi ne moze njih da resi... Mislis, uz malo vise normalnog sudjenja?
Ratamahatta Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 U prvom poluvremenu smo bili bolji, u drugom smo se raspadali, narocito nakon sto smo primili gol. Onda idiotske izmene, pa na kraju idiot od Kanyeuse i eto. A i penal je bio cist k'o vrata, solidno su nas pokrali i protiv Australije i tad. 1
Hobbit slayer Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Uz malo sreće, ovo bi mogao da bude jedan jako lep Mundijal za nas Sent from my HD1913 using Tapatalk 3
kud u maglu Simoviću Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 1 minute ago, Plajvi said: A i penal je bio cist k'o vrata, solidno su nas pokrali i protiv Australije i tad. ja pamtim wc od ‘82 i samo posle italije nije bilo priče da smo pokradeni svi nas mrze! u španiji penal u saragosi, crveni za berkampa, australija, švajcarska… pa jbt kako se samo nama to dogodi
Mil@n Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Just now, kud u maglu Simoviću said: ja pamtim wc od ‘82 i samo posle italije nije bilo priče da smo pokradeni svi nas mrze! u španiji penal u saragosi, crveni za berkampa, australija, švajcarska… pa jbt kako se samo nama to dogodi Ako Bergkamp nije zaslužio crveni, i ako ono nad Mitrom nije bio penal onda nek ide sve u očin. Bukvalno ne može očiglednije ni jedno ni drugo. 1
radisa Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Just now, kud u maglu Simoviću said: ja pamtim wc od ‘82 i samo posle italije nije bilo priče da smo pokradeni svi nas mrze! u španiji penal u saragosi, crveni za berkampa, australija, švajcarska… pa jbt kako se samo nama to dogodi Dogadja se svima osim Nemcima... Samo svako kuka i pamti svoje...
Ratamahatta Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ja pamtim wc od ‘82 i samo posle italije nije bilo priče da smo pokradeni svi nas mrze! u španiji penal u saragosi, crveni za berkampa, australija, švajcarska… pa jbt kako se samo nama to dogodi Pa ne znam, pitaj sudiju sto ne svira ruku, dzudo, penal van 16 i sto Berkamp gazi Sinisu. Najveca kradja je bila 2000. protiv Spanije. Srao je tendenciozno od prve do poslednje sekunde, Zil faking Vesije, zapamticu to ime dok sam ziv, najgora arbitraza ikada. 4
Recommended Posts