Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Grupa sasvim ok da se vidi gde smo trenutno sa Piksijem. Dobro je da nije Brazil u zadnjem kolu.

Ako nas mimoidju povrede i ne budu ubacili neke cudne likove u ekipu mogli bi i proci.

• +1 1
  • Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

saće pikset da prizna onaj gol portugalu, da ne trošimo vučiću pare. 

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, johan nagel said:

Ангиса вежњак из Наполија им је можда и најбољи играч.

Tako je, njega sam skroz zaboravio. Inače on je na pozajmici iz Fulama. 

Posted (edited)

Mi sada imamo dovoljno iskustva, od 2006 kupimo, vreme je da se prodje teska grupa jer imamo dobar tim, racunam na neresno sa Brazilom a Svacjarci su otpisani, Kamerun je problem, kao i Portugal kasnije ako smo drugi, ne svidja mi se taj drugi deo turnira.

U nasem timu igra mitar, ne igra drugde

Edited by villiem
Posted

Швајцарци су највећи смарачи јер су скроз неатрактивна екипа која успут има све оне особине које нама не одговарају: искуство, компактност, уиграност, чврстину, тактичку дисциплину итд. Нико се против њих није наиграо, на прошлом светском су узели Бразилу бод и не би ме чудило да се понови тако нешто, на европском сећамо се меча с Француском и после пенала с Шпанијом.. баш зајебан противник.

Posted

Džaka i Šaćiri trenutno drkaju u svojim domovima

Posted

Ocekivao sam bar par stranica pre ovolikog lozenja. :fantom:

Posted

da je onaj slepac brih uvažio sugestiju iz var sobe i pogledao snimak prekršaja nad srbotelijem imali bi vođstvo i pobedu u džepu, sada smo još jači za ducija koji je upgradeovana verzija srbotelija + će imati respekt kod sudija posle još 8 meseci igranja za juve...

Posted
1 minute ago, gone fishing said:

da je onaj slepac brih uvažio sugestiju iz var sobe i pogledao snimak prekršaja nad srbotelijem imali bi vođstvo i pobedu u džepu, sada smo još jači za ducija koji je upgradeovana verzija srbotelija + će imati respekt kod sudija posle još 8 meseci igranja za juve...

tad je kiks napravio var sudija, pa brih onda nije ni uzeo u razmatranje da opet gleda prekršaj

• +1 5
Posted

Ne delim ovaj optimizam ali lepo zvuci207db2f3fad637b5b790e17146447aa5.jpg

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• Haha 4
Posted

Nadao sam se onoj grupi sa arg i mex, al neka, moze i ovo. 

Posted
12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

tad je kiks napravio var sudija, pa brih onda nije ni uzeo u razmatranje da opet gleda prekršaj

da nije bilo obrnuto?

iz var-a ga zvali da se preispita i pregleda naknadno, a švaba se pravio englez, još Mitru dao kineza za prigovor

Posted

Arg i Mex mi je bar atraktivna grupa, ovo je prilican smor u najavi.