Lancia Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Just now, radisa said: Bar cu gledati Brazil uživo na SP... Da, zivotna zelja svakog slaninara je da vidi Casemira uzivo
Mindaugas Žukauskas Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Kafu prokomentarisao da su Kamerun i Švajcarska teški protivnici. Pikse da pušta njegovo izlaganje na svakom okupljanju našim pulenima
radisa Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 4 minutes ago, Lancia said: Da, zivotna zelja svakog slaninara je da vidi Casemira uzivo Ja nisam nezadovoljan iz ugla gledaoca... Iz ugla navijača, moglo je i bolje, ali šta sad... 1
Moća Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Kakvi su Kamerunci?Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 brazil poraz švica pobeda protivu kameruna nam igra bod, na 0:1 mašimo penal i idemo kući pognuta čela
fandorin Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 5 minutes ago, Moća said: Kakvi su Kamerunci? Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Ovo i mene interesuje, znam samo Tavambu i Čupoa.
johan nagel Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Играчки ништа посебно али су били испред на папиру доста јаче Обале Слоноваче у квалификацијама за светско и завршили су као трећи на купу афричких нација, додуше као домаћини.
harper lee Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Pobeda protiv Brazila i Kameruna, nereseno sa Svajcarskom. 4
kipo Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Kamerun sam gledao samo protiv Egipta na CAN, nista posebno, cak bezveze tim.
John Coltrane Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 1 minute ago, fandorin said: Ovo i mene interesuje, znam samo Tavambu i Čupoa. Rigobert Song im je novi trener posl Kupa Afričkih Nacija. Onana golman Ajaxa doduše malo poljuljan onom suspenzijom, u špicu jesu matori svi oko ili preko 30 godina Abubakar bio dobar u Portu sezonama u nazad, Toko Ekambi iz Liona, Čupo Moting sad je u Bajernu, pre toga u PSG, čovek ima najsposobnijeg agenta na svetu. Iz odbrane i veznog reda ne znam nikog, sve trećepozivci iz Francuske i Belgije, čak njih par igra u MLS.
Milošica Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 (edited) 7 minutes ago, John Coltrane said: Rigobert Song im je novi trener posl Kupa Afričkih Nacija. Vidim poznat mi covek. Prejako. Edited April 1, 2022 by Milošica
johan nagel Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Ангиса вежњак из Наполија им је можда и најбољи играч.
Recommended Posts