April 1, 20223 yr Just now, radisa said: Bar cu gledati Brazil uživo na SP... Da, zivotna zelja svakog slaninara je da vidi Casemira uzivo
April 1, 20223 yr Kafu prokomentarisao da su Kamerun i Švajcarska teški protivnici. Pikse da pušta njegovo izlaganje na svakom okupljanju našim pulenima
April 1, 20223 yr 4 minutes ago, Lancia said: Da, zivotna zelja svakog slaninara je da vidi Casemira uzivo Ja nisam nezadovoljan iz ugla gledaoca... Iz ugla navijača, moglo je i bolje, ali šta sad...
April 1, 20223 yr brazil poraz švica pobeda protivu kameruna nam igra bod, na 0:1 mašimo penal i idemo kući pognuta čela
April 1, 20223 yr 5 minutes ago, Moća said: Kakvi su Kamerunci? Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Ovo i mene interesuje, znam samo Tavambu i Čupoa.
April 1, 20223 yr Играчки ништа посебно али су били испред на папиру доста јаче Обале Слоноваче у квалификацијама за светско и завршили су као трећи на купу афричких нација, додуше као домаћини.
April 1, 20223 yr 1 minute ago, fandorin said: Ovo i mene interesuje, znam samo Tavambu i Čupoa. Rigobert Song im je novi trener posl Kupa Afričkih Nacija. Onana golman Ajaxa doduše malo poljuljan onom suspenzijom, u špicu jesu matori svi oko ili preko 30 godina Abubakar bio dobar u Portu sezonama u nazad, Toko Ekambi iz Liona, Čupo Moting sad je u Bajernu, pre toga u PSG, čovek ima najsposobnijeg agenta na svetu. Iz odbrane i veznog reda ne znam nikog, sve trećepozivci iz Francuske i Belgije, čak njih par igra u MLS.
April 1, 20223 yr 7 minutes ago, John Coltrane said: Rigobert Song im je novi trener posl Kupa Afričkih Nacija. Vidim poznat mi covek. Prejako. Edited April 1, 20223 yr by Milošica