Jean-Luc Picard Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Da li imaju smisla neke kombinacije sa Gudeljom na štoperu. Nisam preterano zainteresovan za utakmice u Primeri, ali je npr. u revanš meču LE protiv WHU Gudelj igrao štopera za Sevilju i otprilike je bio najbolji igrač Sevilje tokom većeg dela utakmice i najzaslužniji što WHU nije dobio nekih 5-0 u regularnom delu.
Ratamahatta Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Moze Gudelj da imitira Belodedica, samo da ne primimo gol opet u drugom minutu. Stvarno covek ne zna koga da stavi u 11, je l' igra Bisevac fudbal i dalje? Nek proba Erakovica, igra u Zvezdi s 3 pozadi cesto. Bleki betoniran, ova druga dva mesta su rak rana u timu, 5 osrednjih igraca konkurisu, mada Pavlovic tu po meni ponajvise ume, samo ne igra standardno u klubu. Svidelo mi se sto sam gledao od njega u kvalifikacijama, zna i da iznese i da odigra pas, nije panicar. Mozda je tad igrao redovno i imao rutinu, pa je zato izgledao dobro.
goofs Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Pazi se koga prizivas, Splavarov jos uvek nije zvanicno zavrsio karijeru. Nije ni Karleusa. 1 1
johan nagel Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Гудељ на штоперу би имало смисла али би онда били додатно ослабљени у дефанзивном делу везног реда а ту смо доста танки и са њим у комбинацији а камоли без. Плус делује да Пикси није нешто загрејан за ту идеју. Највећа је мистерија како мисли да укомбинује Митра и Влаховића јер ем нису баш претерано компатибилни ем нам та формација са два шпица додатно слаби везни ред и гура СМС-а назад где је мање ефективан и где просто не може да трчи онолико колико нам је потребно да се закрпе све дефанзивне рупе те формације. Колико год можда било неправедно према Митру реално да је да бар у мечевима с јачим противницима он буде тај који ће на клупу јер је Влаховић једноставно бољи играч. Тако је било и у Португалу и то једино има смисла што је и Пикси очигледно видео већ после београдског полувремена и 0:2 на семафору. Е сад до првенства има још доста времена и шест солидних провера у лиги нација па видећемо шта и како.
Ratamahatta Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Mozemo da posaljemo 23 zadnja vezna i 3 golmana na turnir. Sigurno smo u top 5 na svetu u dodaj ne driblaj i nista ne diraj igracima. 1
goofs Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 16 minutes ago, johan nagel said: Гудељ на штоперу би имало смисла али би онда били додатно ослабљени у дефанзивном делу везног реда а ту смо доста танки и са њим у комбинацији а камоли без. Kad bismo samo imali neke malo iskusnije da pokriju to, iz recimo Premier lige…oh, wait 1 1
Dimitrije Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 54 minutes ago, Plajvi said: Moze Gudelj da imitira Belodedica, samo da ne primimo gol opet u drugom minutu. Stvarno covek ne zna koga da stavi u 11, je l' igra Bisevac fudbal i dalje? Nek proba Erakovica, igra u Zvezdi s 3 pozadi cesto. Bleki betoniran, ova druga dva mesta su rak rana u timu, 5 osrednjih igraca konkurisu, mada Pavlovic tu po meni ponajvise ume, samo ne igra standardno u klubu. Svidelo mi se sto sam gledao od njega u kvalifikacijama, zna i da iznese i da odigra pas, nije panicar. Mozda je tad igrao redovno i imao rutinu, pa je zato izgledao dobro. Posto je Harper pomenuo Stankovicev sistem, mogao bi Gudelj da odigra 3. stopera kao Sanogo u Zvezdi, sa tim da na levom boku igra pravi bek (Mladenovic ili Rodic).
Boza_zvani_Pub Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Ne ide da se ne javim pred zreb za SP. aj nek nam je sa srecom - dajte taj Katar
radisa Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Just now, Boza_zvani_Pub said: Ne ide da se ne javim pred zreb za SP. aj nek nam je sa srecom - dajte taj Katar Jasta, katar i 'Rvate, da igramo za prvo mesto...
Recommended Posts