Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, nisam ja said:

kad je ždrijeb uopće? 

Sjutra

• +1 1
  • Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Ubedljivo najgora opcija po nas bi bio plasman Ukrajine na SP i žreb koji bi nam dodelio njih iz četvrtog šešira. Nemilosrdan fudbalski protivnik. Praktično, ovi prva dva šešira vise ne bi bili ni bitni. Pokupimo pinkle i ustupimo mesto Makedoncima, Đarmama ili Rumunima. 

Najbolja kombinacija podrazumeva Katar iz prvog, USA ili čak možda Hrvate iz drugog, te Saudijce iz trećeg. 

Ako ovu egzotiku ne bi mogli da rešimo, nema šta ni da trazimo na SP. S tim što su Hrvati daleko od egzotike, naprotiv, ali cenim da bi u nekom 'istorijskom' meču lako mogli izvuci remi, eventualno ih i iznenaditi. Ne blistaju oni baš u mečevima protiv nas. 

Sve ostalo u 1. i 2. šeširu deluje neprijatno i nepremostivo. Belgije, Holandije, Danske - nalet ih bilo.

Posted
7 minutes ago, extragluv said:

u koje vreme, 19?

18

• +1 1
Posted (edited)

da l je to do onog softvera što Simović linkovao nešto ili do toga kako je žreb zaista dirigovan, ali iz nekih 20 kliktanja manje-više stalno dobijam sledeće u grupi sa nama:

1: Brazil, Belgija, Argentina

2: Holandija, Meksiko, USA

3: mi

4: Kamerun, Kanada, Gana

vrlo vrlo retko neka druga reprezentacija upadne, a i to je uglavnom tako što zameni samo jednu od ovih gore izlistanih.

Edited by Svarog
Posted

^^ meni cesto dolaze saudijci

Posted

Moje prvenstvo zanimljivije od Radisinog :fantom:

draw-20220331114646626.png

Posted

@Lancia

Na mom prolazimo grupu i još se pičkaramo sa Hrvatima, još ako budemo drugi idemo na Engleze, a ako smo prvi na Poljake... Mamlo li je?

Na tvom idemo na pobednika Brazil-Holandija, 99%... :(

Posted
4 minutes ago, radisa said:

@Lancia

Na mom prolazimo grupu i još se pičkaramo sa Hrvatima, još ako budemo drugi idemo na Engleze, a ako smo prvi na Poljake... Mamlo li je?

Na tvom idemo na pobednika Brazil-Holandija, 99%... :(

Ja mislim da nismo bez sansi protiv Bra ili Hol :happy:

• Haha 1
Posted
5 hours ago, extragluv said:

image.png.1756b050c5984057d625179fa035737e.png

ovo bi bilo do jaja

I ja sam vukao ovo. :laugh: Taj kombo iz prva dva sesira je najbolje sto nas moze snaci. 

Posted

Ne valja to, teza grupa znaci lakseg protivnika u 1/8ftm :fantom: 

Posted

kako kuglice izvlače lotar mateus i bora milutinović ne gine nam iz drugog šešira nemačka ili meksiko

:fantom:

• +1 1