assignment Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 (edited) Zar je "Kosovan" uopste izpravno gramaticki? U prvom momentu bih pomislio da je "Kosovinian" , ali nebitno. UEFA i FIFA primili bagru, neka se sada bave njima... Edited November 16, 2021 by assignment
simple red white Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 1 hour ago, mackenzie said: Sad mi je još draže kad je Siniša Mihajlović pljunuo Jensa Jeremisa u usta. Bez obzira što je to Siniša, to mi je jedan od odvratnijih postupaka koji sam video na nekoj utakmici. Meni je došlo da povratim.
Hamlet Strašni Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Može se Švaba i dobiti u nekoj utakmici ponekad (suprotno onome što kaže Lineker) ali priželjkivati ih za protivnike bilo gde i bilo kada u fudbalu, klupskom ili reprezentativnom svejedno, je baš ono samoubilački. 7
Moća Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Najveci i jedini problem te repke iz '98 je bio trener.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 2
Filozof manijak Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 19 minutes ago, Hamlet Strašni said: Može se Švaba i dobiti u nekoj utakmici ponekad (suprotno onome što kaže Lineker) ali priželjkivati ih za protivnike bilo gde i bilo kada u fudbalu, klupskom ili reprezentativnom svejedno, je baš ono samoubilački. Jel ti poznar onaj vic o dejstvu rakije na srpakog miša?
MiddleClass Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Dajte Holandiju, nema vecih kesa trenutno. 1
Popular Post crtamOrasi Posted November 16, 2021 Popular Post Posted November 16, 2021 On 15.11.2021. at 12:46, *edited by mod said: Jel ima neke šanse da dokačimo drugi šešir ili smo zakucani u trećem? Ne znam na koji nacin ce reprezentacije biti sklopljene u sesire, ako bude kao prosli put stvari stoje ovako (ekipe koje su se ili zvanicno plasirale ili skoro sigurno hoce): 1. Katar 2. Belgija 3. Brazil 4. Francuska 5. Engleska 6. Argentina 7. Spanija 8. Danska 9. Nemacka 10. Svajcarska 11. Hrvatska 12. Iran 13. Srbija Od ovih mozemo samo Iran da preskocimo na listi, blizu smo i izvodljivo je. Ekipe koje su ispred nas a kojima visi plasman: 1. Italija 2. Portugal 3. Meksiko 4. SAD 5. Holandija 6. Urugvaj 7. Kolumbija 8. Svedska 9. Vels 10. Senegal 11. Cile Dakle, potrebno je da se bar 4 od ovih 11 plasira i mi idemo u 3. sesir. Sto ce se sasvim izvesno desiti. Sta bi trebalo da se desi pa da ne bude tako? Odgovaralo bi nam da veceras Norveska izbaci Holandiju. U evropskom barazu navijamo za autsajdere (Skotska, Rusija, Makedonija, Turska, Finska, Ceska, Austrija su najbolja varijanta, Ukrajina i Poljska bas i ne jer mogu da nas preskoce na rang listi). Meksiko i SAD ce sasvim sigurno na prvenstvo, najbolje sto moze da se desi je da jedan zaluta u interkontinentalni baraz (sto ce valjda znaciti 4. sesir bez obzira na ishod jer se taj baraz odigrava posle zreba). Senegal treba da ispadne od bilo koga u africkom barazu, svi su losiji od nas na listi, ovo je rekao bih najrealnije uz odgovarajuci zreb. Urugvaj, Kolumbija i Cile su u zanimljivoj poziciji, dele 4. mesto sa po 16 bodova trenutno. Ako Ekvador (losiji na listi od nas) yadrzi trece mesto najvise bi nam odgovaralo da Cile bude cetvrti, imamo neke realne sanse da ih preskocimo na listi pre zreba. Kolumbija i Urugvaj su van domasaja, odgovaralo bi nam da jedan bude 6. i izvisi, a drugi 5. i ode u interkontinentalni baraz. ------------------------ Mislim da su bas male sanse, skoro samo teoretske, da se dovucemo do 2. sesira. A i realno, jebes takvo prvenstvo bez ovoliko dobrih ekipa. Daj neka igraju svi pa sta nam bog da. 8 2
W.F.C. Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Najverovatnije smo treci sesir ko i prosli put. Zadnja dva puta kad smo prosli grupu (1990. i 1998.) imali smo dve pobede i poraz, odnosno dve pobede i remi. Eventualno 1-2-0 sto bi donelo 5 bodova, vec sa 4 boda visis za prolaz. U prevodu najcesce moras da pobedis dve od tri u grupi da bi prosao.
NevenMan Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 2 hours ago, renne said: Ko ce da im javi da je FIFA zaduzena za takmicenje? 1
MangupIzCivilstva Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Ko je onaj mali 6-ica koji je dao loptu Ukrajincima kod aut linije za drugi gol? Davno nisam vidio toliko malokrvnosti i tako malo voljnog momenta za borbom...
Cane Vukic Prebranac Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 https://telesport.telegram.hr/price/dusan-tadic-voda/ 7 2
villiem Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 10 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: https://telesport.telegram.hr/price/dusan-tadic-voda/ Strasna kombinacija - Tadic i Piksi, koji kao da jos nije izasao sa San Sira. Dal je moguce da cekamo sad godinu dana? Novo vreme je, ako su komsije mogle do finala ovaj tim moze vise uz dobar zreb. Stojkovic zna velike stvari da radi lako. Osim golova i dominacije celog tima ostace mi Pavlovic u secanju, ono rastura kao neki viking. 1
Recommended Posts