Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

Zar je "Kosovan" uopste izpravno gramaticki? U prvom momentu bih pomislio da je "Kosovinian" , ali nebitno. UEFA i FIFA primili bagru, neka se sada bave njima...

Edited by assignment
  • Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1675

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted
1 hour ago, mackenzie said:

Sad mi je još draže kad je Siniša Mihajlović pljunuo Jensa Jeremisa u usta.

Bez obzira što je to Siniša, to mi je jedan od odvratnijih postupaka koji sam video na nekoj utakmici. Meni je došlo da povratim.

Posted

Može se Švaba i dobiti u nekoj utakmici ponekad (suprotno onome što kaže Lineker) ali priželjkivati ih za protivnike bilo gde i bilo kada u fudbalu, klupskom ili reprezentativnom svejedno, je baš ono samoubilački. 

• +1 7
Posted

Najveci i jedini problem te repke iz '98 je bio trener.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• +1 2
Posted
19 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Može se Švaba i dobiti u nekoj utakmici ponekad (suprotno onome što kaže Lineker) ali priželjkivati ih za protivnike bilo gde i bilo kada u fudbalu, klupskom ili reprezentativnom svejedno, je baš ono samoubilački. 

Jel ti poznar onaj vic o dejstvu rakije na srpakog miša?

Posted

Dajte Holandiju, nema vecih kesa trenutno.

• +1 1
Posted

Najverovatnije smo treci sesir ko i prosli put. Zadnja dva puta kad smo prosli grupu (1990. i 1998.) imali smo dve pobede i poraz, odnosno dve pobede i remi. Eventualno 1-2-0 sto bi donelo 5 bodova, vec sa 4 boda visis za prolaz. U prevodu najcesce moras da pobedis dve od tri u grupi da bi prosao.

Posted
2 hours ago, renne said:

:isuse:

Ko ce da im javi da je FIFA zaduzena za takmicenje?

• +1 1
Posted

Ko je onaj mali 6-ica koji je dao loptu Ukrajincima kod aut linije za drugi gol? Davno nisam vidio toliko malokrvnosti i tako malo voljnog momenta za borbom...   

Posted
10 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Strasna kombinacija - Tadic i Piksi, koji kao da jos nije izasao sa San Sira. Dal je moguce da cekamo sad godinu dana?

Novo vreme je, ako su komsije mogle do finala ovaj tim moze vise uz dobar zreb. Stojkovic zna velike stvari da radi lako. Osim golova i dominacije celog tima ostace mi Pavlovic u secanju, ono rastura kao neki viking.

• Haha 1