bags Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 8 minutes ago, Svarog said: od onih ignorisanih od strane reprezentacije koji bi to mogli da pokriju meni jedno Jovan Stanković i Krupniković padaju na pamet. možda Čakar. Njega u reprezentaciji nismo nikako koristili a covek je bas bio majstor. 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ne budi lud, Nemci su to.. Pogledaj njihove utakmice u zadnje dve godine protiv ekipa koje nisu bas ocajne. Niti si rezultati bajni niti je neka specijalna igra. Ja bih sutra potpisao njih u grupi ...
dragance Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Imali su smenu generacija, ali su se u poslednjih nekoliko meseci drastično popravili. Ne bih se ja zezao sa njima. 3
Filozof manijak Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Taj nije mogao ni Helgu da oplajvazi 2 3
pasha Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Problem Nemacke je bio slinolizac. Flik je druga prica, ne treba se sa njima igrati sada. A ovde, u Nemackoj, sam se uverio koliko oni vole i zive za fudbal.
gone fishing Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 pošto je paun visolo poleteo, red bi bilo da se pridruži piksijevom stručnom štabu da i on snosi posledice olako obećanog uspeha posle koga sledi debakl na velikim takmičenjima... - po prvi put nisam u euforiji da idemo bar do 1/2 finala limitirani smo do zla boga, ono jesmo odigrali egal sa portugalom, svaka čast, no isto tako smo bili egal i sa luxemburgom i ircima, sa 3 klasom evro fudbala - neshvatljivo je da ne umemo da iskoristimo svoju prednost u visini, da nam treba 10 kornera da bi ugrozili gol protivnika, a imamo po 5-6 igrača preko 190 cm u ekipi i zbog toga smo sporiji ali ne koristimo očigledan power play koji imamo u odnosu na protivnika, iskoristiti okupljanje u junu i one 4 tekme za krvav rad na prekidima... - naredni mundijal može biti spektakularan, po prvi put se ne igra na kraju sezone kada su igrači crkli od igranja za klubove i kada je pola njih mislima na plaži a druga polovina u mislima oko novog ugovora - sada bi svi trebalo da budu u punoj formi i motivisani da izginu za rep. 2
mackenzie Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 16 minutes ago, pasha said: Poslalo nas je na Holandiju to sto nismo ugazili Nemacku iako smo imali 2-0 do sedamdesetog minuta a onda Mihajlovic autogol... A i tu Holandiju smo mogli proci, svi znamo za Mijatovica i 11m. Ali ima karme, nas fudbal nije to zasluzio jer on od uvodjenja sankcija nema bas puno veze sa sportom vec vise pranjem novca... Inace ta utkamica Nemacka-SRJ je obelezil SP 1998 po teskom prebijanju francuskog policajca od strane nemackih huligana,. Pa je onda Blazevic nosio kapce francuske policije... Sad mi je još draže kad je Siniša Mihajlović pljunuo Jensa Jeremisa u usta.
Filozof manijak Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Meni još lakše kad se setim kako je Bergkamp zgazio ležećeg Mihajlovića. To je bio prelomni trenutak utakmice
Facundo Orellana Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 4 minutes ago, pasha said: Problem Nemacke je bio slinolizac. Flik je druga prica, ne treba se sa njima igrati sada. A ovde, u Nemackoj, sam se uverio koliko oni vole i zive za fudbal. Konačno neko da napiše. Ne bih upoređivao sadašnju Nemačku sa onom iz mandata Leva. Koštao ih je prevaziđeni Lev na prethodna dva takmičenja mnogo, kao i konzervativno istrajavanje saveza da ostane posle Francuske. Tada se već videlo da stvari ne štimaju.
Ratamahatta Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 32 minutes ago, Svarog said: ovde ti je problem. ta generacija sem Drulovića nije imala adekvatne bočne igrače. a u sredini ne znaš koga pre. plus selektori nisu imali muda da bilo kog od ovih vrhunskih klupiraju. čak i "drugi ešalon" su isto sve centralni: Brnović, Stević, Rambo, Nadj, Ćurčić, Ćirić, Govedarica, Milinko Pantić... od onih ignorisanih od strane reprezentacije koji bi to mogli da pokriju meni jedno Jovan Stanković i Krupniković padaju na pamet. možda Čakar. Krpili bi Jokan i Juga, prvi poludesno, drugi polulevo kad odu krila napred, moglo je tako da se igra da se htelo. Stankovic je tad bio mrsavo dete i igrao je ofanzivnog veznog, mogao je komotno desno on ako ne Dejo koji je vec bio poluraspadnut. Ili cak i fucking Perica, kojeg je i ubacivao. Stevic nikad pre i nikad posle nije igrao za repku, bice da je na njih dvojicu Rade Bogdanovic mislio kad je spominjao calovanje za mesto u timu. Drulovic je na EURU bio ubedljivo najbolji nas igrac, a i to je poceo kao rezerva, ne bi ni bod uzeli bez njega. Piksi se secam da je na ta 2 turnira uvek izlazio posle sat vremena jer nije imao snage za vise.
Dimitrije Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Sta drugo da ocekujes od neprijatelja nego pakost i zlobu. 2
Recommended Posts