johan nagel Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Наравно да је изнад свега дефанзивни пропуст када након корнера у деведесетом дозволиш двојици противничких играча да буду сами у изгледној позицији. Притом је један од њих Митровић који је највећа опасност и мора да буде стриктно маркиран. Мени се чини да су они нас дебело потценили, посебно наког брзог гола где су били у фазону то је то немају шансе више дај да отаљамо до краја. Мада и генерално оно што Португал игра сад већ годинама није сразмерно квалитету играчког кадра који поседују и вероватно је било питање момента када ће овако нешто да им се деси. Но то није наш проблем, ми смо пре свега показали огромну психолошку снагу што нам иначе мало је рећи није врлина, просечна Србија би се у ситуацији из трећег минута потпуно распала и предала али је овде очито пресудио ефекат Пиксија и његов победнички менталитет, рекао бих чак и прилично неоснован курчевит став који нам је изгледа преко потребан да би почели да верујемо у себе. 2
Moća Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 1 hour ago, goofs said: Uigrana akcija moguce, ali i propust portugalske odbrane. Doduse, mi smo toliko bunarili i centrirali sinoc da je realno bilo jednom da kiksnu, desava se to i mnogo ozbiljnijim odbranama. Deset kornera, plus bar dva zakinuta. Mislim da je uigrana, pogledaj Milenkovica i Jovica lopta ih jos nije ni preletela a oni se vec postavljaju za eventualni odbitak. 2
goofs Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 26 minutes ago, johan nagel said: Но то није наш проблем, ми смо пре свега показали огромну психолошку снагу што нам иначе мало је рећи није врлина, просечна Србија би се у ситуацији из трећег минута потпуно распала и предала али је овде очито пресудио ефекат Пиксија и његов победнички менталитет, рекао бих чак и прилично неоснован курчевит став који нам је изгледа преко потребан да би почели да верујемо у себе. +1 Smesno mi sad jer sam u proteklih mesec dana bar tri puta na forumu napisao da mi ne smemo da igramo onako kako smo igrali - otvoreno protiv Portugala u gostima, jer cemo da popijemo petardu
johan nagel Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Сасвим је могуће да би од неке друге репрезентације и попили петарду, типа Немачке или Белгије. Али Португал под Сантосом игра на резултат, некако бојажљиво и то им се сада обило о главу. Уз наравно нашу сјајну партију, није ни све до њих.
kralj Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Inače brat Kalaba koliko je sirov, nebrušen, ali zato živu silu ne jebe. Šteta što pored Milenkovica i njega nemamo nekog tehnicki pismenijeg štopera što zna sa loptom. Ideja da se taj nedostatak krpi sa Gudeljom kao maltene 4. štoperom, plašim se da nije najsrećnija. Voleo bih da Piksi povede nekog klinca u Katar. Jović se prvi nameće kao kandidat, ne znam kako ide Stevanoviću u Herenvenu?
johan nagel Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Мислим да је Илић из Вероне једини клинац који би могао озбиљно да конкурише за Катар. Какви су нам остали таленти најбоље се видело против Фарских Острва пре неки дан. Стевановић је рекао бих не чак ни стагнирао него назадовао од момента потписа за Сити, у Херенвену као нешто игра али танко је то доста. Штета јер је сигурно наш највећи таленат, ваљда ће се тргнути у неком моменту.
J.R. Cash Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 26 minutes ago, kralj said: Šteta što pored Milenkovica i njega nemamo nekog tehnicki pismenijeg štopera što zna sa loptom. Veljkovic je prilicno pismen. Potcenjen igrac.
Nikodije Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 veljkovic je bio u19 prvak u litvaniji, prvak sveta na novom zelandu, a sada sa njim u timu napravili smo najvecu pobedu u istoriji samostalne srbije. taj decko je talija.
Amos Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Koja bolikurija, uziva ovde na ovom suncu u Lisabonu i to je to
Ras Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 (edited) Upravo došao da postavim taj intervju. Dve stvari su posebno zanimljive. Najpre (i ovde je bilo pitanje) da li je Mitrović zaista izostavljen zbog lošeg zdravstvenog stanja? Odluka je bila Piksijeva (okvirno 10. min videa). Odmah nakon ovog pitanja, saznao sam da je Piksi nadoknadu vremena proveo u svlačionici, a ne kraj terena na klupi!? Ovo nisam primetio tokom prenosa, a tokom prenosa nisam uspeo da vidim da li se uopšte rukovao sa Santošem, ili je bio prezauzet slavljem? Edited November 15, 2021 by Ras
pasha Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 3 hours ago, Nikodije said: Pavlović je stvarno bio sjajan, al ja bih apostrofirao i Lukića, a ne vidim da ga pominju. Odličan u oba pravca, delio lopte, oduzimao, svuda ga bilo. Bilo me malo strah kada sam u najavama utakmice video da krećemo sa dva teška napadača jer takva formacija nije funkcionisala u Bg protiv Portugala, i Piksi to sad nije ponovio. Izveo je tim koji je mogao da parira Portugalu u polju, čak smo imali prednost u posedu što nam se verovatno nikad nije desilo ptotiv top ekipa u poslednjih 20 godina. A onda ušao Mitar da nas odvede u Katar. Pavlovic je bio dobar ali ne sjajan jer je u drugom mogao da nas pokopa kada je driblao i izgubio loptu a oni imali sjajnu priliku, jednu od retkih i koji su po pravilu dolazile iz nasih smesnih poteza u odbrani a ne njihovih akcija. U drugom poluvremenu su nas Portugalci prilicno ustopovali i isekli u odnosu na prvo poluvreme.
aram Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 čujem doneli momci odluku da taj čuveni milon uplate za lečenje dece
Recommended Posts