djeneralche Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Nastasic je odavno prestao da igra za reprezentaciju, ja sam iznenadjen i da ga sada zovu. Veljkovic isto, vise nije igrao i odazivao se nego obrnuto. Jedini konstantan je Milenkovic, tako da je odbrana slabiji deo definitivno, na celu sa Rajkovicem, pravi pocetnicke greske za nekoga ko vec par godina igra profesionalni fudbal.
Kursadžija Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 34 minutes ago, *edited by mod said: Jel ima neke šanse da dokačimo drugi šešir ili smo zakucani u trećem? Ako bude malo sreće sa žrebom smeši nam se polufinale 1
Milošica Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 1 minute ago, Kursadžija said: Ako bude malo sreće sa žrebom smeši nam se polufinale Mi, Danci i Hrvati u polufinalu. Ostaje još jedno mesto.
dragance Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 1 hour ago, pasha said: Posle prespavane noci moram reci da nam je odbrana krs, da nam se golmani gube i tu se nista ne menja i to je lose...doduse nisu nam juce igrala 2 znacjana igraca u odbrani a to su Lazovic i Nastasic. Meni bi Ristic uvek igrao u odbrambenoj varijanti po levoj strani. Ako hocemo neki lep rezultat na SP moramo popraviti odbranu i da ne poklanjamo horor pogotke protivnicima kao juce Portugalu, kao protiv Iraca u Dablinu...u redu je da nam daju iz neke njihove dobre akcije ali mi poklanjamo buljuk pogodaka iz neshvatljivih gresaka za ovaj nivo igre. Ajde prespavaj jos jednom. Dve individualne gluposti koje se dese svima nisu sistemski problem. 1
Milošica Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 5 minutes ago, extragluv said: egipat? Može.
Jimmy Kowalski Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 16 minutes ago, napadaj said: https://fb.watch/9i3pIOUC4h/ Tako to bude kad slusas ljude sa tribina. "Ajde centriraj" i "ajde Mitre" i gol. Ne moze jednostavnije.. 2 1
borris_ Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 (edited) na ovom snimku se lijepo vidi kako se nasao sam pri tom centarsutu. Fonte (valjda je to bio on) i nije gledao sta se desava iza njega. Trojica bijelih su nabila u sredinu sto je i povuklo portugalca naprijed. Mitrovic se lijepo odlijepio i ostao sam (u stvari bilo ih je dvoje samih). Rekao bih da je ovo uigrana akcija. Edited November 15, 2021 by borris_ 2
Nikodije Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 2 hours ago, BlackGeorge said: Izgleda da sam nešto propustio. Kada je Pavlović postao Maldini? Zadnje što se sećam je sedenje na klupi Monaka, pa i na tribinama. Kakvu vrhunsku utakmicu je odigrao sinoć. Pavlović je stvarno bio sjajan, al ja bih apostrofirao i Lukića, a ne vidim da ga pominju. Odličan u oba pravca, delio lopte, oduzimao, svuda ga bilo. Bilo me malo strah kada sam u najavama utakmice video da krećemo sa dva teška napadača jer takva formacija nije funkcionisala u Bg protiv Portugala, i Piksi to sad nije ponovio. Izveo je tim koji je mogao da parira Portugalu u polju, čak smo imali prednost u posedu što nam se verovatno nikad nije desilo ptotiv top ekipa u poslednjih 20 godina. A onda ušao Mitar da nas odvede u Katar. 1
Jimmy Kowalski Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 7 minutes ago, borris_ said: na ovom snimku se lijepo vidi kako se nasao sam pri tom centarsutu. Fonte (valjda je to bio on) i nije gledao sta se desava iza njega. Trojica bijelih su nabila u sredinu sto je i povuklo portugalca naprijed. Mitrovic se lijepo odlijepio i ostao sam (u stvari bilo ih je dvoje samih). Rekao bih da je ovo uigrana akcija. Apsolutno. Milenkovic blokira svog igraca, Jovic iza svog, a iza Mitrovic i Spajic koji dize ruku sami ko duhovi..
goofs Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Uigrana akcija moguce, ali i propust portugalske odbrane. Doduse, mi smo toliko bunarili i centrirali sinoc da je realno bilo jednom da kiksnu, desava se to i mnogo ozbiljnijim odbranama. Deset kornera, plus bar dva zakinuta.
mlatko Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Jos nisam razumeo dal je ono sto se pisalo o Mitrovom stomaku bila istina ili blef
Recommended Posts