November 14, 20213 yr Just now, radisa said: Jbt, meni stvarno nije jasno, zašto Mitar neigra u nekom top 10 timu na svetu... Barem kao rezerva... Čovek je sigurno u top 10-15 napadača u svetu, a igra II ligu... Suludo glupo... Nije u top 15 napadaca, to vidimo svake druge godine
November 14, 20213 yr 4 minutes ago, James Marshall said: Gledajući okolnosti, važnost, pritisak, protivnika, igru, razvoj utakmice, ovo je jedna od najboljih utakmica naše reprezentacije otkad ja gledam, možda i najbolja. Svakako. Ali I nije neka konkurencija, Ceska - SRJ '97 i Nemacka 2010.
November 14, 20213 yr 1 minute ago, radisa said: Jbt, meni stvarno nije jasno, zašto Mitar ne igra u nekom top 10 timu na svetu... Barem kao rezerva... Čovek je sigurno u top 10-15 napadača u svetu, a igra II ligu... Suludo glupo... Zato sto ne trci, jbg. Ali je smrt za protivnika kada mozes da kontrolises posed.
November 14, 20213 yr Mitar Tadic Pavlovic Vlahovic Piksi P. S. gde je i sta radi analiza velikog Tumbe na 120 strana prema kojoj Milinkovic-Savic i Tadic ne mogu zajedno?
November 14, 20213 yr Just now, Lezilebovich said: Nije u top 15 napadaca, to vidimo svake druge godine Stavi ga u jači tim... Stavi ga u ManC, stavi ga u Liverpool, stavi ga u Čelzi, stavi ga u Bayern, Barsu, Real... Nikad nismo mogli da vidimo kakav je u nekom top klubu, sa top veznim redom... Svakakve budale su dobijala šanse u tim klubovima, on ne...