November 14, 20213 yr Just now, radisa said: Tu milku, ako su face, daće nekom detetu za lečenje... onoj djeci stu su im poklonili majice
November 14, 20213 yr 1 minute ago, J.R. Cash said: Fuck, losa izmena. ni meni se ne sviđa biće rupa pozadi, mora mnogo više da riljamo u manevrutm pitanje je koliko imamo snage za to
November 14, 20213 yr 1 minute ago, radisa said: Tu milku, ako su face, daće nekom detetu za lečenje... Andjelkovom.
November 14, 20213 yr Ako se utakmica ne završi povoljno, mislim da ako u eventualnom baražu ponovimo ovu igru iz prvog poluvremena, sasvim je realno da prođemo taj baraž. Ono što sam danas video od npr. Rusa i Makedonaca je nivo ispod ovoga što mi pokazujemo, jedino da nam baš ne upadne neka žešća koska.
November 14, 20213 yr 1 minute ago, Ayatollah said: Ako se utakmica ne završi povoljno, mislim da ako u eventualnom baražu ponovimo ovu igru iz prvog poluvremena, sasvim je realno da prođemo taj baraž. Ono što sam danas video od npr. Rusa i Makedonaca je nivo ispod ovoga što mi pokazujemo, jedino da nam baš ne upadne neka žešća koska. Tu toliko ima mina da je strasno. Recimo igras na jednu utakmicu u Moskvi. Ili sa Svajcarskom i njihovim albancima...
November 14, 20213 yr Prosto je neverovatno da je sudija postavio onakav kriterijum za faulove u drugom minutu i nije svirao onaj faul, a onda je za svaki sličan kontakt sudio faul na svim delovima terena
November 14, 20213 yr Joj bre koje su ovo reakcije ispred 16, unutar 16, na 5... nije čudo da Piksi bira da ide u napad.