Peter Fan Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Just now, radisa said: Tu milku, ako su face, daće nekom detetu za lečenje... onoj djeci stu su im poklonili majice 1
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 1 minute ago, J.R. Cash said: Fuck, losa izmena. ni meni se ne sviđa biće rupa pozadi, mora mnogo više da riljamo u manevrutm pitanje je koliko imamo snage za to
Ratamahatta Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 1 minute ago, radisa said: Tu milku, ako su face, daće nekom detetu za lečenje... Andjelkovom. 1
Ayatollah Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Ako se utakmica ne završi povoljno, mislim da ako u eventualnom baražu ponovimo ovu igru iz prvog poluvremena, sasvim je realno da prođemo taj baraž. Ono što sam danas video od npr. Rusa i Makedonaca je nivo ispod ovoga što mi pokazujemo, jedino da nam baš ne upadne neka žešća koska.
radisa Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Just now, Plajvi said: Andjelkovom. To od čega on boluje, to se ne leči... :( 2
NevenMan Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 1 minute ago, Ayatollah said: Ako se utakmica ne završi povoljno, mislim da ako u eventualnom baražu ponovimo ovu igru iz prvog poluvremena, sasvim je realno da prođemo taj baraž. Ono što sam danas video od npr. Rusa i Makedonaca je nivo ispod ovoga što mi pokazujemo, jedino da nam baš ne upadne neka žešća koska. Tu toliko ima mina da je strasno. Recimo igras na jednu utakmicu u Moskvi. Ili sa Svajcarskom i njihovim albancima... 1
Mindaugas Žukauskas Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Prosto je neverovatno da je sudija postavio onakav kriterijum za faulove u drugom minutu i nije svirao onaj faul, a onda je za svaki sličan kontakt sudio faul na svim delovima terena
Ratamahatta Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 I dalje imam strah da ce da udje Splavarov i sjebe nesto. 1
kralj Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Kako ne podnosim igrače poput Kostića Ima dimenziju manje od tetrisa 1
JohnnyD Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Evo kako moze da se preinace odluka o korneru kad se hoce
Redoran Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Joj bre koje su ovo reakcije ispred 16, unutar 16, na 5... nije čudo da Piksi bira da ide u napad. 1
ZokiAsov Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Zamalo lukic da reprizira smsa protiv irske
Recommended Posts