Redoran Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 To je tako kada ne igraš utakmice u klubu... očas posla ti dođe da tako stojiš sa loptom, okrenut prema svom golu.
radisa Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Inače, ovakav start ako pusti na drugoj strani da nije faul, OK, ali nešto sam uveren da ako bude sličan start da će da ga svira, sve u 16... 2
borris_ Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Just now, Lezilebovich said: Sto golmana ? Prvo je cekao da doda loptu. Pa mu ke ubacio kosku, lijepo se vidjelo sa kamerom iza golmana kada je dodavao da je iza Gudelja odbrambeni igrac. Da li mu je javio to ne znamo.
JohnnyD Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Jedinu stvar koju nismo trebali da dozvolimo smo uradili - dati im poklon gol u pocetku utakmice.
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Just now, radisa said: Inače, ovakava start ako pusti an drugoj strani da nije faul, OK, ali nešto sam uveren da ako bude sličan start da će da ga svira, sve u 16... aaaa zbog toga je đurić dobio žuti
Baldrick S. Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Pixi hteo da kopira Irsku taktiku i igra od golmana. Fejlovao u prvom minutu
JohnnyD Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Piksi mora da izbaci Gudelja sto pre, ako ima muda
Zico Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Lepo sam rekao da ce morati da se odradi nepriznat gol iz Beograda. 2
Recommended Posts