Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Milijas - Raca ... najbrzi dvojac na sredini terena u istoriji fudbala

• Replies 43.2k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Srbija: Jorgačević, Ivanović, Kolarov, Vidić, Subotić, Petrović, Milijaš, Mirić, Tošić, Ljaljić, Mrđa.

O kome je odrzao monolog... treninzi, skola, hot dogovi, nocna smena...?

Edited by Segundo

ne znam, gledam bez tona

On 17. 11. 2010. at 11:00, amare said:
S.Ilic?Dokle on da figurira kao potencijalni reprezentativac?
Sasu Ilica je spominjao sam Pizon, i rekao nesto u smislu da ce ga pratiti da vidi da li moze opet da igra za reprezentaciju, naglasivsi pritom da mu treba "stari Sasa Ilic".Predpostavljam da je Dimitrije mislio na to...
  On 17. 11. 2010. at 17:20, Segundo said:
O kome je odrzao monolog... treninzi, skola, hot dogovi, nocna smena...?
Jorgacevic...

Hvala.Btw, isti deluje sigurno (da ga ne izbaksuziram).

O cemu je pricao? Jel o tome kako dok je prodavao pljeske na zeleznickoj nije imao za nocnu osamdesettrojku, pa je morao da spava u parku :cry:

Nisam sve skapirao, ali je trenirao, isao u skolu, prodavao brzu hranu bas na zeleznickoj, a na kraju su u klubu skontali da je umoran i tak posle toga je potpisao ugovor sa Radom. Tako nekako...

Ne cekaj, islo je nekako ovako: "nije imao para za autobus, pa je morao da ceka sledeci"

Igramo k'o Zvezda

On 17. 11. 2010. at 17:48, tsva said:
Igramo k'o Zvezda
Greska, igramo k`o Pizonova™ ZvezdaNi Brazil - Argentina nisu nista bolji, trenutno je 1-1 u stativama.
  On 17. 11. 2010. at 17:21, hazard said:
Sasu Ilica je spominjao sam Pizon, i rekao nesto u smislu da ce ga pratiti da vidi da li moze opet da igra za reprezentaciju, naglasivsi pritom da mu treba "stari Sasa Ilic".Predpostavljam da je Dimitrije mislio na to...
U konkurenciji Veseljka Trivunovica, Sasa Ilic se namece kao ozbiljan kandidat. Salu na stranu, posle odgedane utakmice Partizan-Anderleht u Bgd. smatrao sam da S. Ilic moze da igra u reprezentaciji, buduci da boljeg igraca tog tipa od njega nemamo.

Ljajic uopste nije los. Na zalost nema skim da igra

Evo, izasao Drdja™.

Edited by Calavera