November 4, 20213 yr Just now, radisa said: Mi ćemo da čekamo poslednjih 15 minuta da ozbiljno napadnemo, a ono neće napadati da ne bi dobili iz kontre... Kuku
November 4, 20213 yr Ne verujem ja vama iz Liverpula nista btw, slazem se da ce tekma biti ono na bicikli.
November 6, 20213 yr Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Mile Svilar, Vanja Milinković-Savić Odbrana: Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Uroš Spajić, Matija Nastasić, Nikola Milenković Vezni red: Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Filip Kostić, Mihailo Ristić, Filip Mladenović, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Uroš Račić, Saša Lukić, Marko Grujić, Filip Đuričić, Sergej Milinkovi-Savić, Dušan Tadić, Andrija Živković Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dušan Vlahović
November 6, 20213 yr Da li to planiramo da igramo sa dva golmana, za svaki slučaj, kad ih već imamo četiri na spisku?
November 6, 20213 yr pa ako već nema ograničenja u broju igrača, koji je na sp 23 ako se ne varam, što da ih ne proba protivu katara po poluvreme
November 6, 20213 yr Drago mi za Vanju SMSa, bas dobro brani ove godine, mogao bi uskoro i da bude prvi nas golman.