October 15, 20213 yr Predrag Đorđević je naš najbolji levonogi vezni igrač posle 2000 što je igrao do pojave Tadića.
October 15, 20213 yr 17 hours ago, W.F.C. said: Pa to, prosto necu da im dajem pare A Arene gledaš bez "da im daješ pare")?
October 15, 20213 yr 4 hours ago, Plajvi said: Tim rodjen za 0:0. Secam se lozenja sve dok Hajdi nije izvukla grupu. ro je bila jedna od većih psina, kako beše, specijalni šešir
October 15, 20213 yr 3 hours ago, John Coltrane said: A Arene gledaš bez "da im daješ pare")? Aha ulaze mi u neki jeftin paket koji nema veze sa mts. Koji doduse ako cene nastave da ovako divljaju vise to nece biti Edited October 15, 20213 yr by W.F.C.
October 27, 20213 yr potpuno drugačije drugo poluvreme, ubacio sidraša i balonarenje urodilo plodom 1:0
November 2, 20213 yr Dupli het-trik ovog vikenda koji potvrđuje da napad repstacije nema bolje i jače. Kroz Piksijevu viziju i raspoloženog Radonjića/Kostića pored Tadića može se (seleção) spremati za baraž... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 3, 20213 yr 1 hour ago, levi said: 10 dana pre the utakmice, Mitrovićeva forma obećava, ali Ronaldova baš i ne Dobro, Ronaldo deluje kao da je celu karijeru u dobroj formi, više me brine BSilva koji pleše po terenu lately
November 3, 20213 yr I Zota, jaki ko zemlja, Bruno, svi u formi, napasce od prve minute, ali cemo ih razbiti.
November 4, 20213 yr 2 hours ago, W.F.C. said: I Zota, jaki ko zemlja, Bruno, svi u formi, napasce od prve minute, ali cemo ih razbiti. Nosom ćemo im razbiti pesnicu.
November 4, 20213 yr I Zota, jaki ko zemlja, Bruno, svi u formi, napasce od prve minute, ali cemo ih razbiti. , kaže se će napadnu al će ih razbijemo, izdajnikuSent from my MI 6 using Tapatalk
November 4, 20213 yr I naši i njini su u top formi, očekujem spektakularni antiklimaks od fudbala u Portugalu.
November 4, 20213 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: I naši i njini su u top formi, očekujem spektakularni antiklimaks od fudbala u Portugalu. Mi ćemo da čekamo poslednjih 15 minuta da ozbiljno napadnemo, a ono neće napadati da ne bi dobili iz kontre...