Delija67 Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Petkoviceve kvalifikacije sa samo jednim primljenim golom od Spanije isto spadaju u najbolja izdanja. Sad sto su to posle prosuli na prvenstvu je druga prica.
ronin Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 10 hours ago, Hamlet Strašni said: Druge i treće. Prve baš i ne... Prve su bile kad nas je Engleska genocidirala na Marakani 4:1...Za EP u Njemačkoj... 1
NevenMan Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 5 hours ago, Delija67 said: Petkoviceve kvalifikacije sa samo jednim primljenim golom od Spanije isto spadaju u najbolja izdanja. Sad sto su to posle prosuli na prvenstvu je druga prica. BUkvalno je bilo igramo bunker pa ako nesto damo damo.
MangupIzCivilstva Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 5 hours ago, ronin said: Prve su bile kad nas je Engleska genocidirala na Marakani 4:1...Za EP u Njemačkoj... Te utakmice i Birdsleya se i danas bolno sjecam!!! Prvu utakmicu u Engleskoj smo trebali dobiti a Zlatko Vujovic se ispromasivao kao niko ziv. Zbog toga je bilo ocekivanje da cemo ih razvaliti ovdje. Ono sto se dogodilo je bilo oducivanje od zivota. Mislim da su nas ubili od pocetka i vodili 4 : 0 vec poslije prvih 20 minuta. Katanec je zabio pred kraj utakmice, mislim iz kornera za pocasni pogodak....
Peter Fan Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 52 minutes ago, MangupIzCivilstva said: Te utakmice i Birdsleya se i danas bolno sjecam!!! Prvu utakmicu u Engleskoj smo trebali dobiti a Zlatko Vujovic se ispromasivao kao niko ziv. Zbog toga je bilo ocekivanje da cemo ih razvaliti ovdje. Ono sto se dogodilo je bilo oducivanje od zivota. Mislim da su nas ubili od pocetka i vodili 4 : 0 vec poslije prvih 20 minuta. Katanec je zabio pred kraj utakmice, mislim iz kornera za pocasni pogodak.... Sjecam se kise i potopa (pun intended) :-) Iako sam ga volio i dobro je igrao u Zvezdi, ja nekako najvise po toj utakmici pamtim pokojnog Marka Elsnera. 1
MangupIzCivilstva Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Elznera i njegov kiks sam i zaboravio... Je on nikad vise nije pozvan u reprezentaciju nakon toga?
Peter Fan Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 11 minutes ago, MangupIzCivilstva said: Elznera i njegov kiks sam i zaboravio... Je on nikad vise nije pozvan u reprezentaciju nakon toga? mislim da je jest i cini mi se da je Toma Veselinovic bio selektor. A mrzi me da kopam po internetu
borris_ Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 1 hour ago, NevenMan said: BUkvalno je bilo igramo bunker pa ako nesto damo damo. Nije bas tako. Kada igras odbranu trebas znati i napadati a Petkoviceva repka je odlicno funkcionisala u odbrani (pricamo o kvalifikacijama) a znala je i napasti kada zatreba.
kipo Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 I taj jedan gol iz kornera bese cini mi se, ne iz igre.
borris_ Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Gol protiv spanije je postigao Kezman iz odbitka.
W.F.C. Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Ta utakmica sa Engleskom 1:4 '87-me treba da je zadnja koju smo odigrali s njima, jedna od vecih ekipa s kojima najduze nismo igrali.
Peter Fan Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 1 hour ago, Peter Fan said: mislim da je jest i cini mi se da je Toma Veselinovic bio selektor. A mrzi me da kopam po internetu Sad sam provjerio, ipak je Osim bio selektor. I nije Toma, vec Toza. To sam znao, ali greska u kucanju :-)
MangupIzCivilstva Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 (edited) Ovo je neki moj top 5 popis reprezentacija koje mrzim kad izvucemo zreb da igramo sa njima: 1. Rusija 2. Holandija 3. Ukrajina 4. Francuska 5. Portugal Notable mentions: Azeri i Jermenije, Ceska, Spanija... Ostalo, sve moze... Edited October 14, 2021 by MangupIzCivilstva
*edited by mod Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Nema tu pravila. Favoriti smo bili i u BG protiv Škotske pa nije puno pomoglo. Bolje da računamo da nas sreća pogleda u jednoj tekmi nego da se izdano da neće biti neki brainfart u dve teme baraža. 1
Milošica Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 (edited) Realno, da nam je dovoljan X ili tako nešto, izgubili bismo sigurno. Ovako makar imamo neke šanse Edited October 14, 2021 by Milošica
Recommended Posts