Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ne smemo mi otvoreno da napadnemo Portugal tamo, popicemo petardu. Moramo da mrcvarimo i grebemo i trazimo neke sanse iz tranzicije i prekida, Muslin fazon.

• Replies 42.8k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

baraž nam je realnost no ima mesec dana do tada, a portugalci koji dan pre toga imaju irce za pobediti. kakav takav pritisak je na njima, a na nama da spremimo defanzivnu ofanzivu kao stari naš trade mark

ako nastavi i u firenci sa ovim ritmom da daje golove ne bi me začudilo da se startuje sa vlahovićem, a mitar da uđe u drugim ukoliko bude trebalo da se jurca neki gol, a igre ne bude

biće zanimljivo u svakom slučaju

Sve zavisi od utakmice sa Irskom - ako Portugal ode ispred nas, defanzivna taktika pada u vodu. Generalno, treba da odigramo kao u Beogradu, otvoreno pa ko bude bolji - bolji, to nam je jedina sansa. Portugal, uz dobar dan, mozemo da pobedimo.

Utakmica u Irskoj ima težinu jedino ako Irci pobede a to se ipak neće desiti. Uzeo Portugal bod ili tri u toj utakmici, nama se isto hvata. Njima će na kraju biti dovoljan X i Santoš sigurno neće narediti juriš od početka. Šanse su nam možda 10% ali jednom ćemo i mi negde da napravimo neko čudo neviđeno.

Nezgodni su, jaki su, ali su i odvratni, nesto ko Real, treba odigrati muski i tu nema zbora. Mi ipak imamo skor 5 - 2 - 0, ovo su odlicno odradjene kvalifikacije i tu nema zbora, za ovakvu situaciju u zemlji, fudbalu, savezu, ovo je uspeh. 

Oni nemaju Piksija, ceo ovaj ciklus je utanjio i zamaskirao za zadnji mec :fantom:

Izucavace ga kao Hanibala i bitku kod Kane.

Just now, Redoran said:

Utakmica u Irskoj ima težinu jedino ako Irci pobede a to se ipak neće desiti. 

Mnogo si siguran za ekipu koja je pobedila Irce na svom terenu jedva golovima u 89. i 90. minutu

Baš zbog tog tesnog rezultata kod kuće sam siguran da će ih rutinirati u gostima. Ako i kiksnu, to će biti nerešeno a ne poraz. Boriće se Irci svih 90 minuta ali nisu oni taj kalibar da grunu ove.

Kako god, neka ih i odvali Portugal (a nece) jos je i bolje za ove nase da odu u Portugal sa moranjem pobede, jer smo tako napadacki u Beogradu odigrali odlican mec. Kad god smo u istoriji hteli da branimo nesto i defanzivom stignemo do rezultata, izduvali smo ga.

nemamo mi neke opcije za prilagođavanje protivniku, igraćemo tzv čekalicu  :isuse: 

utakmica u beogradu nije ništa epohalno odnosila pa je bilo prilika za neku ofanzivniju postavku

sve ovo pod uslovom da portugalci ne budu poraženi u irskoj, a ako se to desi biće prilično zajebano

Gde bre poraženi, ako se uđe u 90. minut sa 1-0 za Irsku sviraće im penal. Ako bude trebalo sviraće im tri penala.

I slažem se da je za nas generalno bolje da nemamo opciju da branimo X jer je to verovatno najveća garancija glatkog poraza. Neka probaju da pobede, niko im neće zameriti ako junački izginu.

Just now, kud u maglu Simoviću said:

utakmica u beogradu nije ništa epohalno odnosila pa je bilo prilika za neku ofanzivniju postavku

I mislis da tek tako, mozes da odigras egal pa za malo i pobedis jedan od najboljih timova na svetu, samo zato sto "utakmica nije nista odnosila"? Zasto onda Mladost Backi Jarak ne odigra nereseno sa Zvezdom u pripremnim utakmicama? Zasto Novi Zeland ne odigra egal sa Francuskom u prijateljskom mecu?

A i nije tacno da nije nista odnosila - odnosila je priliku da se borimo za ovo za sta se sada borimo - da odemo direktno na svetsko prvenstvo. Baraz vec imamo, Portugalija je prava prilika da promenimo decenijama staru Bata Djorinu i Tumbinu taktiku u kojoj potcenjujemo sami sebe. Portugal je bolji, ali ne drasticno bolji od nas, inace ne bi bilo 2:2 u Beogradu.

Ako cemo posteno, bilo je 2:3 u Beogradu ;) 

Tehnicki su oni sedam liga ispred nas, u stanju su ni iz cega da stvore gol sansu, mi nemamo to, imamo neke druge kvalitete.

mislio sam da je bila oslobođena pritiska da mora da se dobije, igraš sa reprezentacijom iz evropskog top 3

kvalifikacije tek počele, a mi više nismo ni među reprezentacijama koje su u drugoj evropskoj ligi, al umemo da budemo koska

promeniš selektora, napadač u seriji kakvu ne pamti niko i eto ga rezultat

ps

"za malo"

:lolol:

sori morao sam

Jbni Krstajic je odigrao tamo 1:1. Najbolje da ih Piksi nece zgaziti...