Mindaugas Žukauskas Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 16 šuteva za sat vremena, pršte makazice, voleji...ovo nije moja Srbija
J.R. Cash Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Just now, Mindaugas Žukauskas said: 16 šuteva za sat vremena, pršte makazice, voleji...ovo nije moja Srbija NeMa KrEaCiJe! 1 2
MiddleClass Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Evo ih Tadic i Mitar. Taman da ociste kartone u Lisabonu. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 ne razumem ovo menjanje trake. ok tadić, al ako uđeš kao rezerva i preuzmeš traku zar time ne omalovažavaš dotadašnjeg kapitena veću podršku celom timu daješ takvim gestom, da si jedan od njih
JohnnyD Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Da damo pasos ovom golmanu i Bog (Katar) da nas vidi
J.R. Cash Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne razumem ovo menjanje trake. ok tadić, al ako uđeš kao rezerva i preuzmeš traku zar time ne omalovažavaš dotadašnjeg kapitena veću podršku celom timu daješ takvim gestom, da si jedan od njih Overthinkujes™. Sasa Ilic je uvek dobijao traku kad je ulazio sa klupe. 2
ToniAdams Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne razumem ovo menjanje trake. ok tadić, al ako uđeš kao rezerva i preuzmeš traku zar time ne omalovažavaš dotadašnjeg kapitena veću podršku celom timu daješ takvim gestom, da si jedan od njih +1
J.R. Cash Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Nikako mi se ne dopada Nastasic na levom stoperu. Nema potrebe pomerati ga iz sredine gde je odlican da bi ugurali Mitrovica. 1
Rumpelstiltskin Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Penaltistan Sent from my MI 6 using Tapatalk 1
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 5 minutes ago, J.R. Cash said: Overthinkujes™. Sasa Ilic je uvek dobijao traku kad je ulazio sa klupe. uticaji saše ilića u partizanu i dušana tadića u reprezentaciji fss-a su nemerljivi i neuporedivi, kao što je neuporediva igra za klub i igra za reprezentaciju 1
Recommended Posts