Ted Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 1 minute ago, mlatko said: ili to ili ce da sledeci put toliko jako da ispuca da ce promasiti loptu neće i ne verujem da će Piksi sada da ga ubija u pojam ili nešto slično. brate, većina nas se sportom bavila u nekom trenutku na nekom nivou......dobiješ podršku od saigrača, progutaš knedlu i nastaviš dalje
J.R. Cash Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Nikakvog smisla nema igranje Mitrodrona u ovoj utakmici, ako ima u bilo kojoj. 1
renne Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 1 minute ago, J.R. Cash said: Nikakvog smisla nema igranje Mitrodrona u ovoj utakmici, ako ima u bilo kojoj. ?
J.R. Cash Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 1 minute ago, renne said: ? Stefan Mitrovic. Jebote, koliko smo otovreni pozadi.
Rumpelstiltskin Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Jović - Vlahović za sirotinjuSent from my MI 6 using Tapatalk
Grandilof Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Ju brate, kako je ovo bilo blizu da ga fino zaprimimo.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 mora vlahović još jedan da ušuška
John Coltrane Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 17 minutes ago, Redoran said: Slažem se, pleja nemamo niti ćemo ga imati u dogledno vreme. To nam je što nam je. Ne mogu Grujić i Lukić da povezuju, to nije njihov posao. Nije ni SMS-ov. Tu imamo rupu koju moramo da obilazimo preko krila ili preskačemo kao što je pokojni Bunja preskakao. To automatski nije gledljivo kada imamo posed. Lakše je gledati kada nemamo posed a tempo je visok. Njegovo prisustvo i na širem spisku je žešći wtf. Bez kreacije u napadu, bez jačine u odbrani, jedno veliko ništa. Gledao sam ga protiv Juvea prošlo kolo, bio je ubedljivo najgori u jednoj egal tekmi, zamenjen posle sat vremena igre. Koja je njegova primarna pozicija? Koji epiteti krase njegovu igru™?
Redoran Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Nisam ni ja siguran ali Piksi ga očigledno gotivi.
Recommended Posts