Ted Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 a jbg. pogrešio dečko, nije smak sveta ima još 45 minuta, guraj dalje odličan je golman Rajković, a posle ovog će verovatno biti i još bolji. mislim ako poželi sledeći put nešto slično verovatno će mu se sve ovo vratiti pa će da batali 2
John Coltrane Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Piksi da je karakter Mile Svilar bi mu počeo drugo poluvreme. 1
Redoran Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Just now, John Coltrane said: Mogu itekako da budu zanimljive da smo povezaniji, ali nemamo pleja, guramo loptu na krila ili akcija “Bunjevčević - Drulić”. Uostalom tako smo i došli do penala, Nastasić za Vlahoa. Slažem se, pleja nemamo niti ćemo ga imati u dogledno vreme. To nam je što nam je. Ne mogu Grujić i Lukić da povezuju, to nije njihov posao. Nije ni SMS-ov. Tu imamo rupu koju moramo da obilazimo preko krila ili preskačemo kao što je pokojni Bunja preskakao. To automatski nije gledljivo kada imamo posed. Lakše je gledati kada nemamo posed a tempo je visok.
J.R. Cash Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 2 minutes ago, Shan Jan said: Rajkovic je poznato lud, ne cudi me ovo. Realno azeri su zasluzili gol, imali su nekoliko dobrih napada. Mi smo tim za baraz to je sto je. Oni su zasluzili gol, mi najmanje 4.
MiddleClass Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Just now, Redoran said: Slažem se, pleja nemamo niti ćemo ga imati u dogledno vreme. To nam je što nam je. Ne mogu Grujić i Lukić da povezuju, to nije njihov posao. Nije ni SMS-ov. Tu imamo rupu koju moramo da obilazimo preko krila ili preskačemo kao što je pokojni Bunja preskakao. To automatski nije gledljivo kada imamo posed. Lakše je gledati kada nemamo posed a tempo je visok. Sto fali Tadicu?
Milosh76 Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Ulazi Tadic i resava stvar. Lazovic dobar, Grujic dobar, Jovic nevidljiv, Vlahovic ozbiljno dobar igrac, Kostic... nebitan za igru. Moramo dati jos 2gola minimum 1
JohnnyD Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Jovic je kurcina od igraca i zauzima mesto nekom fudbaleru. Dobicemo ovo ali nece biti lako uopste dati drugi gol. Sa Portugalom ce biti lakse. 1
mlatko Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 2 minutes ago, Ted said: a jbg. pogrešio dečko, nije smak sveta ima još 45 minuta, guraj dalje odličan je golman Rajković, a posle ovog će verovatno biti i još bolji. mislim ako poželi sledeći put nešto slično verovatno će mu se sve ovo vratiti pa će da batali ili to ili ce da sledeci put toliko jako da ispuca da ce promasiti loptu
J.R. Cash Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Rajkovic se debelo izglupirao, ali mu je i Veljkovic uvalio koscinu bez ikakve potrebe. 1
Miljenko Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Nasi trebaju da probaju kao Ajax, 80% akcija da ide preko Tadica, dok ne izmisli nesto. Ne mogu ovi imati toliko kvalitetne defanzivce, da ih on ne izvrti nekoliko puta.
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 4 minutes ago, Ted said: odličan je golman Rajković, a posle ovog će verovatno biti i još bolji. mislim ako poželi sledeći put nešto slično verovatno će mu se sve ovo vratiti pa će da batali to sve stoji, al stoji da je celokupnoj odbrani, i dmc-ovima nabio nepotrebni pritisak sa kojim će morati dodatno da se bore na svakoj utakmici kada rajkotm bude bio iza njih u klubu je drugi slučaj, non stop su zajedno, treniraju, igraju dva puta nedeljno mečeve u reprezentaciji nema potrebe za time
J.R. Cash Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Jel mi pricamo o problemu u kreaciji posle poluvremena u kom smo napravili sansu kad god smo krenuli napred? Ako je nesto problem, to je defanzivni balans i prevelika otovrenost ekipe.
Rumpelstiltskin Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Menimi za ovakve tekme Radonja nekako taman, bemliga ...
Recommended Posts