MocaVukotic Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ma to je zbog kosova. pižon sprovodi zvezdašku politiku u repki. ua! ua bre!
minka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ceo tekst je ok, ali ovo je :Hail:Tomislav Karadžić i njegov Zlatiborski Rišelje Bata Milovan Đorić
Кристофер Лумумбо Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 najjaci komentar na b92 povodom hapsenja terze:Pa gde se bre predade u sred zimskog semestra?!(apis, 11. novembar 2010 12:45)
samo_opusteno Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=11&dd=11&nav_id=471742jbt, jel moguce da je ovo onaj defanzivni bezvezni koji je bio natragicniji igrac koga sam ikada gledao u mladoj reprezentaciji? To je taj ali veca misterija je Radosav koji je postao konstanta o kojoj se vise ni ne raspravlja. Ne znam sta bi vise on trebao da uradi pa da ga ne zovu.
Delija67 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 golmani - Bojan Jorgačević, Željko Brkić;odbrana - Branislav Ivanović, Nemanja Vidić (kapiten), Pavle Ninkov, Aleksandar Luković, Slobodan Rajković, Neven Subotić i Aleksandar Kolarov.srednji red - Ivan Radovanović, Adem Ljajić, Radosav Petrović, Gojko Kačar, Nenad Milijaš, Zoran Tošić, Veseljko Trivunović, Miloš Dimitrijević, Miralem Sulejmani, Marko Mirić.napad - Nikola Žigić, Dragan Mrđa.(MONDO - na slici: Veseljko Trifunović, "alfa i omega" OFK Beograda)
Milosh76 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 (edited) Ko su Milos Dimitrijevic i Marko Miric?Prvi put na pripreme nacionalnog A tima pozvani su fudbaler Spartaka Marko Mirić, golman Genta Bojan Jorgačević, igrač Rada Miloš Dimitrijević, prvotimac Fjorentine Adem Ljajić i Ivan Radovanović iz Bolonje. Sad mi je "jasnije" ko su ova dvojica Edited November 12, 2010 by Milosh76
Shan Jan Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ivan Radovanovic? Jel to onaj sto ga PFC prodao a da nije ni video glavni stadion?
Далибор Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ivan Radovanovic? Pižon: "Radovanović na preporuku ...""Radovanović je igrao za mladu reprezentaciju, nisam ga gledao, ali su mi ga "kolege" preporučile."sad je jasnije otkud on na spisku :D
nnnnnnn Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ko su Milos Dimitrijevic i Marko Miric?Prvi put na pripreme nacionalnog A tima pozvani su fudbaler Spartaka Marko Mirić, golman Genta Bojan Jorgačević, igrač Rada Miloš Dimitrijević, prvotimac Fjorentine Adem Ljajić i Ivan Radovanović iz Bolonje. Sad mi je "jasnije" ko su ova dvojicamiloš dimitrijević je sin čave dimitrijevića
harper lee Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Pižon: "Radovanović na preporuku ...""Radovanović je igrao za mladu reprezentaciju, nisam ga gledao, ali su mi ga "kolege" preporučile."sad je jasnije otkud on na spisku :DTacno je i meni ovo upalo u oko. Covek ga je 'ladno zvao da debituje a nije ga ni gledao. Posle neko dodje i prica kako nije tacno da se igracima steluju igre u reprezentaciji kako bi se menadzeri vise omrsili tokom prodaje.
Далибор Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Pa nije problem sto mu ga je neko preporucio, ali kad se vec prosipa statistikom da je odigrao poslednjih 6 utakmica, mogao je da skokne do Italije da ga pogleda, ili na TVu da pogleda neku utakmicu. mada mozda Pizon ima SBB pa nema Arenu :(
nebojsapetkovic Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ne da ga nije gledao, nego se i on iznenadio kad je video neko novo ime... mislio da ga zezaju :)
Dimitrije Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Pa ni neke druge debitante nije gledao nego ih je pozvao na preporuku; npr. Jorgacevica i Ljajica.
Recommended Posts