Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

ma to je zbog kosova. pižon sprovodi zvezdašku politiku u repki. ua! ua bre!

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Ceo tekst je ok, ali ovo je :Hail:Tomislav Karadžić i njegov Zlatiborski Rišelje Bata Milovan Đorić

Posted

najjaci komentar na b92 povodom hapsenja terze:Pa gde se bre predade u sred zimskog semestra?!(apis, 11. novembar 2010 12:45) :lol:

Posted

golmani - Bojan Jorgačević, Željko Brkić;odbrana - Branislav Ivanović, Nemanja Vidić (kapiten), Pavle Ninkov, Aleksandar Luković, Slobodan Rajković, Neven Subotić i Aleksandar Kolarov.srednji red - Ivan Radovanović, Adem Ljajić, Radosav Petrović, Gojko Kačar, Nenad Milijaš, Zoran Tošić, Veseljko Trivunović, Miloš Dimitrijević, Miralem Sulejmani, Marko Mirić.napad - Nikola Žigić, Dragan Mrđa.(MONDO - na slici: Veseljko Trifunović, "alfa i omega" OFK Beograda)v188843p0.jpg

Posted (edited)

Ko su Milos Dimitrijevic i Marko Miric?Prvi put na pripreme nacionalnog A tima pozvani su fudbaler Spartaka Marko Mirić, golman Genta Bojan Jorgačević, igrač Rada Miloš Dimitrijević, prvotimac Fjorentine Adem Ljajić i Ivan Radovanović iz Bolonje. Sad mi je "jasnije" ko su ova dvojica

Edited by Milosh76
Posted

Ivan Radovanovic? Jel to onaj sto ga PFC prodao a da nije ni video glavni stadion?

Posted
Ivan Radovanovic?
Pižon: "Radovanović na preporuku ...""Radovanović je igrao za mladu reprezentaciju, nisam ga gledao, ali su mi ga "kolege" preporučile."sad je jasnije otkud on na spisku :D
Posted
Ko su Milos Dimitrijevic i Marko Miric?Prvi put na pripreme nacionalnog A tima pozvani su fudbaler Spartaka Marko Mirić, golman Genta Bojan Jorgačević, igrač Rada Miloš Dimitrijević, prvotimac Fjorentine Adem Ljajić i Ivan Radovanović iz Bolonje. Sad mi je "jasnije" ko su ova dvojica
miloš dimitrijević je sin čave dimitrijevića
Posted
Pižon: "Radovanović na preporuku ...""Radovanović je igrao za mladu reprezentaciju, nisam ga gledao, ali su mi ga "kolege" preporučile."sad je jasnije otkud on na spisku :D
Tacno je i meni ovo upalo u oko. Covek ga je 'ladno zvao da debituje a nije ga ni gledao. Posle neko dodje i prica kako nije tacno da se igracima steluju igre u reprezentaciji kako bi se menadzeri vise omrsili tokom prodaje.
Posted

Pa nije problem sto mu ga je neko preporucio, ali kad se vec prosipa statistikom da je odigrao poslednjih 6 utakmica, mogao je da skokne do Italije da ga pogleda, ili na TVu da pogleda neku utakmicu. mada mozda Pizon ima SBB pa nema Arenu :(

Posted

Ne da ga nije gledao, nego se i on iznenadio kad je video neko novo ime... mislio da ga zezaju :)

Posted

Pa ni neke druge debitante nije gledao nego ih je pozvao na preporuku; npr. Jorgacevica i Ljajica.