mlatko Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Just now, BlackGeorge said: Zašto ovo Jović nije sam završio? Trebao je... Šteta. Stidljiv je 1
ObiW Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 (edited) 10 minutes ago, renne said: http://1m.freestreams-live1.com/beinsports-1-ara/ 20 minutes ago, W.F.C. said: cdn.livetv473.me/webplayer.php?t=ifr&c=1690873&lang=rs&eid=1114649&lid=1690873&ci=2627&si=1 Ja gledam ovo, bas je bedno Malo 'haj prvo na vpn evo ovde mozes da ga skines", malo "e ne damo ti pristup ovom sajtu". Ne da se usranom do potoka. U svakom slucaju hvala na trudu. edit: proradilo. Edited October 12, 2021 by ObiW
Rumpelstiltskin Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Eno, deI za nas jedanKmečite 145 dBSent from my MI 6 using Tapatalk
Redoran Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 2 minutes ago, MiddleClass said: Daj ne sprdaj se za Jankovica Brt ne radi se o njemu nego o nama. Evo navedi mi jednog centralnog veznog koji ti pada na pamet, takav profil igrača. Mi imamo samo gomilu defanzivnih veznih koji ne znaju da probijaju dupli blok, i nekoliko ultraofanzivnih veznih čiji posao nije da se vraćaju na centar i odatle probijaju dupli blok. Centralnog veznog bukvalno nemamo. Katai je nešto najbliže tome pa ti vidi. 1
Kreator Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 (edited) Tako je! Idemo! Vlahović one man show. Edited October 12, 2021 by BlackGeorge
MiddleClass Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 1 minute ago, Redoran said: Brt ne radi se o njemu nego o nama. Evo navedi mi jednog centralnog veznog koji ti pada na pamet, takav profil igrača. Mi imamo samo gomilu defanzivnih veznih koji ne znaju da probijaju dupli blok, i nekoliko ultraofanzivnih veznih čiji posao nije da se vraćaju na centar i odatle probijaju dupli blok. Centralnog veznog bukvalno nemamo. Katai je nešto najbliže tome pa ti vidi. SMS, Grujic, Maksimovic...
Redoran Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 1 minute ago, MiddleClass said: SMS, Grujic, Maksimovic... SMS je ofanzivan vezni, ova druga dvojica su defanzivni. Nemamo centralnog, Modrićev profil. Neko ko može sa loptom da uđe u tu gužvu i podeli dobar pas, a ako mu se niko ne otkrije da zadrži loptu u posedu. Kod nas to uglavnom rade zadnji vezni tako što predaju krilima pa kako ispadne, ili probaju da sa centra proture neki pas kroz sredinu i to u 80% slučajeva ode pravo u noge protivnika.
Mindaugas Žukauskas Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Kakav je bata ovaj Azer što ne može očiglednije vuče Vlahovića za dres jer 'on je mene prvi'
John Coltrane Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Meni ovo prilično negledljivo, neuigrano, sklepano… 1
J.R. Cash Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 15 minutes ago, Redoran said: Čak je i Marko Janković u reprezentaciji CG na toj poziciji bolji od bilo čega što mi imamo.
Recommended Posts