kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 4 minutes ago, MiddleClass said: Gudelj osim fizikalija nema nista, a Piksi nije prvi selektor koji je opcinjen sa njim. i ja sam al mi razumemo fudbal
NevenMan Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dovoljno da mi ovakav naslov pobudi nelagodu tu je prilično jasna stvar pobeda = “osvajanje” nerešeno ≠ “osvajanje” Kada u mecu eliminises protivnika sa ucesca na Euro = pobeda sve ostalo palamudjenje u stilu Simovica
cedo Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 opalio ga po kolenu kao po lopti valjda nije teze povredjen tadic 2
J.R. Cash Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Goreg sudiju u zivotu nisam gledao. Ovo je penal ko kuca, al da zanemarimo to. Debilcina stalno nesto svirka, objasnjava, razvalio je ritam utakmice. Mi ih ispresujemo, uzmemo loptu na njihovoj polovini i kreten svira faul za nas. 1
John Coltrane Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 3 minutes ago, Bogotac said: Paovic je uzasan u Monaku,cudi me da je u startnoj postavi. Nije užasn nego ne igra uopšte, objašnjavao sam to već al naša repka je vazda bila sve osim 11 igrača u top formi. Ovo čist penal, jebo nas Luxemburg.
gone fishing Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 1 minute ago, Moća said: Sto sad nisu gledali Var? Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk nema vara u kvalifikacijama to nas je spasilo protivu kristine u bg jbg sada se vratilo 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Sudija veroučitelj btw. Inače nije penal jer je golman prvo došao do lopte, otud i korner jelte. 1
Redoran Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Ovo je jbn neverovatno, da VAR soba ništa ne kaže na ovo... Lepo se vidi da je namerno podigao nogu da udari Tadića i još mu se unosi u lice dok leži na zemlji. I to nije prvi faul na Tadiću koji nije dao.
levi Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 ima Vara, od prošlog prozora. gledali i nisu videli penal
Dimitrije Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Tadic je vec usrao sansu; lopta je vec bila izasla posle cega je doslo do kontakta. Sa ovako slabom realizacijom, manjim posedom lopte od protivnika i izgledom da iz kiksa primimo gol (kao u svim dosadasnjim utakmicama), ulazimo u drugo poluvreme. Tadic i Milinkovic-Savic treba da kreiraju igru a ne Gudelj i Pavlovic. Obojca centarfora za sada nisu mnogo korisni. Ja bih radije video samo Mitra u spicu napada. 1
Bogotac Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 (edited) 3 minutes ago, John Coltrane said: Nije užasn nego ne igra uopšte, objašnjavao sam to već al naša repka je vazda bila sve osim 11 igrača u top formi. Ovo čist penal, jebo nas Luxemburg. Igra,napravio kiks,pa ga klupirali,onda dobije priliku protiv Anzea,pa opet kiks za gol,BenJeder okrenuo. Edited October 9, 2021 by Bogotac
Redoran Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Inače nije penal jer je golman prvo došao do lopte, otud i korner jelte. Kakve veze ima što je prvi došao do lopte kada je namerno nogom pokupio Tadića? Podigao je sa zemlje sa čistom namerom da ga udari. 6
mlatko Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Ako je jedan faul razlika između Srbije i Luxora onda ništa... odoh da peglamInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
MiddleClass Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Ima var. Ne odgovara Mitru Vlahovic, gusi ga previse. 3
Mindaugas Žukauskas Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Just now, Redoran said: Kakve veze ima što je prvi došao do lopte kada je namerno nogom pokupio Tadića? Podigao je sa zemlje sa čistom namerom da ga udari. Zašto bi pobogu namerno udarao Tadića kad je već odradio posao i loptu izbio u korner? Inercija verovatno, ne treba sve verovati ćoravom Lončareviću. 1
Recommended Posts