Cash Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 2 minutes ago, aram said: 150:1 U pravu si za Zagorakisa. Nea demokratia
Nikodije Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 (edited) i predsednik je grckog fudbalskog saveza. 1 gospodin. od tog grckog tima na prvu mogu jos samo da se setim sedokosog golmana nikopolidisa, morao bih da se napregnem da se setim jos nekog. Edited September 9, 2021 by Nikodije
Milošica Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Ima onaj špic, sećam se face ali da me jebeš ne mogu da se setim prezimena, a ne želim da guglam. Mislim da je nešto na K/H. Možda je i Samaras tada igrao, i onaj veznjak na K.
Nikodije Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 samaras je cupavi centarfor, libero koji je ovde pominjan mislim da se zvao seitaridis, ako nisam lupio. 2
aram Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 karagounis, charisteas, dellas, janakopulous... bilo je tu dobrih igrača 1
Milošica Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 (edited) Setis se špica, Haristeas. Baš lepo prezime. A veznjaci na K su Karagunis i Kacuranis. Baš ružna prezimena. Vidim da Samaras tada još nije igrao. Edited September 9, 2021 by Milošica
Meazza Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Imalo je tu prilicno igraca sa iskustvom igranja tipa cetvrtfinala lige sampiona. OLY i PAO su znali stici daleko tih godina, padali su i giganti u Atini.
Meazza Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 7 minutes ago, Nikodije said: samaras je cupavi centarfor, libero koji je ovde pominjan mislim da se zvao seitaridis, ako nisam lupio. Seitaridis je bio bek, niste pomenuli Zizisa Vrizasa
Meazza Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Levonogi Tsiartas je bio najbolji tehnicar od svih njih, ali nije bio prva postava.
Nikodije Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 dobro, pogodio sam da je defanzivac. grci mi skroz u magli, ali zato ceski tim iz 96 bih znao u pola noci
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 kakva dekadencija od fubala, legit naslednik wc-a iz japana i koreje
Meazza Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Bar nije bilo namestanja. Bilo bi fino SP u Koreji/Japanu da je sve bilo fer.
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 cenimtm da će se krug zatvoriti u kataru i od severnoameričkog prvenstva kreće fudbalska renesansa ako nas bude uopšte
copkillah Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Sve o tom Euru 2004. mogu da kažem u jednoj rečenici: finale se igralo u vreme našeg letnjeg fudbalskog termina u "Drapšinu" i NIKO nije otkazao igranje da bi gledao finale. Samo smo sa nekog prozora čuli urlik i zaključili da je Grčka dala gol 1
Recommended Posts