Feindouno Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Objektivni RTL HR:"Uefa je pomilovala Srbiju"
gone fishing Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 - dobro ostala nam je teorijska šansa da se domognemo makar 2 pozicije, sad ako su najverniji čvrsto rešili da nastave sa rušenjem toleta napraviće novo njesra protiv žabara na krcun areni, da odjekne bruka širom sveta, jedno je sigurno neće imati prilike da ga ruše na gostovanjima: Srpski navijači uz to neće imati pravo da kupuju karte za utakmice našeg nacionalnog tima na gostovanjima tokom ciklusa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini. - tole je uradio sve da se ogradi od "navijača" (gostovanja) za ostalo (tekme kući) je na potezu gljivica i njegovih 7000 policajaca :D
Mostly harmless Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ok, ako sam dobro razumeo... Po ovome: ako ja dobavim 1 dres nesumnjivog kvaliteta na kome pise, recimo, Roberto Badjo + ponesem 1 par sivecih makaza da si kao suvenir skrojim mrezicu za kos ispred zgrade (od Stojketove mreze, dapace), isukam ona 2 pakovanja zizica sto je preteklo jos od Novakatm i odem na Srbija - Italija da tamo uzjasem ogradu kao na rodeu - dobijamo li sigurna 3 boda? Ako je tako, odo na Limundno da se spremam lagano... A od ovih 100k necu vise od 5%, skromno i to samo ako me se sete na dan drzavnosti...
Ugor Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Objektivni RTL HR:"Uefa je pomilovala Srbiju" Jok, grdno vas kaznili. Oteli tri boda koja bi i onako izgubili i potjerali s tribina kretene koji bi tražili novu šanu da ubiju Stojkovića. Plus dali priliku Pižonu da kuka za tri izgubljena boda.
Mostly harmless Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jok, grdno vas kaznili. Oteli tri boda koja bi i onako izgubili i potjerali s tribina kretene koji bi tražili novu šanu da ubiju Stojkovića. Plus dali priliku Pižonu da kuka za tri izgubljena boda.Pa da, posle onoliko mrtvih na stadionu od granatiranja sa nase tribine, uopste ne znam kako nam se nije ponovila 1999.
radisa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ok, ako sam dobro razumeo... Po ovome: ako ja dobavim 1 dres nesumnjivog kvaliteta na kome pise, recimo, Roberto Badjo + ponesem 1 par sivecih makaza da si kao suvenir skrojim mrezicu za kos ispred zgrade (od Stojketove mreze, dapace), isukam ona 2 pakovanja zizica sto je preteklo jos od Novakatm i odem na Srbija - Italija da tamo uzjasem ogradu kao na rodeu - dobijamo li sigurna 3 boda? Ako je tako, odo na Limundno da se spremam lagano... A od ovih 100k necu vise od 5%, skromno i to samo ako me se sete na dan drzavnosti...A ti si državljanin Italije, doćićeš navijačkim autobusom i kupiti kartu za deo tribine rezervisan samo za Italijane? I usput se zoveš Luka Mamojeboccini? Dooobro...Najebasmo zato što su neki Italijani divljali u Đenovi... Nepravda...
Feindouno Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jok, grdno vas kaznili. Oteli tri boda koja bi i onako izgubili i potjerali s tribina kretene koji bi tražili novu šanu da ubiju Stojkovića. Plus dali priliku Pižonu da kuka za tri izgubljena boda.Pomilovanje - svaka kazna koja nije dovoljno velika da zadovolji Hrvate
Shan Jan Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Kaznili su nas i to prezestoko - i dalje cemo gledati lopovcinu i njegovog lizaca anusa svaki jebeni dan. Ili necemo gledati uopste reprezentaciju. Gde ces vece kazne?
Mostly harmless Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 A ti si državljanin Italije, doćićeš navijačkim autobusom i kupiti kartu za deo tribine rezervisan samo za Italijane? I usput se zoveš Luka Mamojeboccini? Dooobro...Najebasmo zato što su neki Italijani divljali u Đenovi... Nepravda...Sredicemo papiritje, nema da brines Teoretski: Tole sredi omanju grupu Luka Mamojeboccinija za 10k po glavi, organizuje trasport i rezervise im mesta u rupi. Oni dodju, zabave se, jedu, jebu i vrate nama tri boda. Gde je logika?
dragance Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 (edited) Moje skromno i veoma pojednostavljeno misljenje je da ovo zesce smrdi i da i dalje ne mogu da se otmem utisku da je ovakav ishod upravo i odgovarao Toletu, jer je mislio da ce nesto slicno skrenuti paznju sa price o njemu i Antari, bodovima koje bi ionako izgubili u mecu sa Italijanima, kao i zahtevima za sut kartu iz FSS-a. Malo se zajebao u proracunu. Zvuci kao SF i bad conspiracy theory, ali eto - da podelim sta mi se vrti po glavi... Edited October 30, 2010 by dragance
Kreator Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Moje skromno i veoma pojednostavljeno misljenje je da ovo zesce smrdi i da i dalje ne mogu da se otmem utisku da je ovakav ishod upravo i odgovarao Toletu, jer je mislio da ce nesto slicno skrenuti paznju sa price o njemu i Antari, bodovima koje bi ionako izgubili u mecu sa Italijanima, kao i zahtevima za sut kartu iz FSS-a. Malo se zajebao u proracunu. Zvuci kao SF i bad conspiracy theory, ali eto - da podelim sta mi se vrti po glavi...jeste pomalo pojednostavljeno, ali nije daleko od istine.
dux Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 (edited) Moje skromno i veoma pojednostavljeno misljenje je da ovo zesce smrdi i da i dalje ne mogu da se otmem utisku da je ovakav ishod upravo i odgovarao Toletu, jer je mislio da ce nesto slicno skrenuti paznju sa price o njemu i Antari, bodovima koje bi ionako izgubili u mecu sa Italijanima, kao i zahtevima za sut kartu iz FSS-a. Malo se zajebao u proracunu. Zvuci kao SF i bad conspiracy theory, ali eto - da podelim sta mi se vrti po glavi...Upravo. Ko je najveću korist izvukao iz (prekinutog) meča sa Italijanima? Ko danas govori o utakmici protiv Estonije? I...ko je taј Radomir Antić koga pominjete? Edited October 30, 2010 by dux
amare Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Moje skromno i veoma pojednostavljeno misljenje je da ovo zesce smrdi i da i dalje ne mogu da se otmem utisku da je ovakav ishod upravo i odgovarao Toletu, jer je mislio da ce nesto slicno skrenuti paznju sa price o njemu i Antari, bodovima koje bi ionako izgubili u mecu sa Italijanima, kao i zahtevima za sut kartu iz FSS-a. Malo se zajebao u proracunu. Zvuci kao SF i bad conspiracy theory, ali eto - da podelim sta mi se vrti po glavi...Naravno.Zajebali smo se sto izadjosmo na teren i pocesmo tekmu. U suprotnom mogli bi da se roknu Tole&co. Govna.A ni taj poraz od bednih zabaca nije bio siguran, te su i pare neizvesne. No...
gone fishing Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 31. oktobar 2010. | 21:00 | Izvor: B92, Večernje novosti Irci neće meč bez publike- irci se izgleda ponadali da bi mogli do 3 boda za zelenim stolom kao i žabari <_<
Recommended Posts