Mindaugas Žukauskas Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Ronaldo je bio od one dece što odnese loptu kući u pola utakmice kad mu ne ide 3 1
Gandalf Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 gledao nekakav portugalski potok, pa ništa ne razumem. jel bio gol?
Ted Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 čist gol jbg....Ronaldo, šta god mislili o njemu, opravdano je popizdeo šteta što nije fizički napao sudiju pa da ga udalje za duži period no dobro, nije glup 1
Kreator Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 2 minutes ago, goofs said: Skupo za uvodjenje na svakom terenu na kom ce se igrati kvalifikacije, posebno u malim i nerazvijenim drzavama. Ubićete Vučić za ovo.
Sludge Factory Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Just now, Bright Billy said: sudija srbine Zar nije zalizano holandsko govno ili tako nesto? 2
Lezilebovich Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Just now, Gandalf said: gledao nekakav portugalski potok, pa ništa ne razumem. jel bio gol? Cist kao suza.
ZokiAsov Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Da ne bese ovog nepriznatog gola reko bih da su nam pobegli sa lopate. Potpuno smo ih neutralisali u drugom poluvremenu, napali, stisli, ko da ne gledamo nepopularne orlove vec neku ozbiljnu reprezentaciju. Akcija kod drugog gola maestralna, jako dobar radonjic, odlicna izmena. Milenkovic los, neprepoznatljiv, Dmitrovic vrlo tanak 2
arkonada Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Pravi dobri starinski fudbal bez vara Koliko su nas puta pokrali pa bože moj. zaslužen bod 2
Jean-Luc Picard Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Hvala kurcu što nema goal line tehnologije a ne što nema VAR-a.
garmonbozia Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 1 minute ago, Milosh76 said: A da li si video ponasanje tog istog igraca? Klasicna seljacina, pljunuo je I na svoju reprezentaciju I protivnika I UEFA. Na stranu sto mu je oprosten zuti kad je sutno loptu posle zvizduka sudije. Bio I ostao stoka Ne, već je sudija pljunuo na svoju profesiju što im nije priznao gol. Da se ovo desilo nama kukao bi zašto naš igrač nije nabo sudiju i zašto se nismo povukli sa terena. Malo realnosti nije na odmet. 5 1
elementary Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Kako se igra baraž ,jedan dvomeč ili dva ?Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Azdaja Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Jedan od najboljih golmana Španije, nama ne valja niko. Dešava se jebi ga, zato je Stefan Strazburški izvukao stvar. Kad ginu,ginu svi zajedno. Dobro drugo poluvreme. Bravo 2
JohnnyD Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Just now, kralj said: +1 Od naših, za ovaj ciklus, poseban respekt za Strahinju i brata Ludog Mitra. Sergej mora da igra, a šteta je što na mestu Gudelja nemamo malo jačeg igrača. To bi mogao da bude Grujić, al slabo pratim u kakvoj je formi. Zajebavas? Gudelj kao Doktor Sokrates veceras, ali je problem sto je Tadic Platini u ovoj reprezentaciji, i za njega nema izmene. Piksi verujem da nije glup covek da skonta nakon Irske i Portugala da Tadic mora da igra svih 90 minuta pa makar trazio i bocu sa kiseonikom.
goofs Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Inace ja ne znam sta sam gledao veceras, igrali smo borbeno i jako i pored loseg rezultata, Radonjic dobar, SMitrovic odlican, u šoku sam 1
Recommended Posts