March 27, 20214 yr Mora neko na kraju da usere ali ovako... Sad će 14.11. biti osvetaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 27, 20214 yr Just now, SNARC said: Vec vidim kako ce nam suditi u Portugalu zbog ovoga.. Raspizdice Santos Milenkovica posle tekme. Dmitrovic je Bajko, skini ga s gola niko nek ne brani.
March 27, 20214 yr tuga. al sam se smorio sad. kako ke tadić izašao sve je stalo. milenković i dmitrović
March 27, 20214 yr Samo da kazem da je Ronaldo totalni kralj. Koliko njemu znaci svaka utakmica, svski potez.. Vrhunski sportista
March 27, 20214 yr stim golom na severu uvek problemi inace 3:0 za nas, igraci protivnickog tima napustili teren
March 27, 20214 yr Sigurno nije prvi put da se ne prizna cist gol protivnika ispod severne tribine, bez obzira da li igra Zvezda ili reprezentacija
March 27, 20214 yr Just now, Milosh76 said: Kristina opet dokazao da je stoka Jesi li ti popio ili ne vidis dobro..coveku su cist gol ponistili u poslednjem minutu nadonkade
March 27, 20214 yr 1 minute ago, Lancia said: Dmitrovic je bio ocajan, nije za reprezentaciju. Rajković obavezno na gol od sledećeg meča.
March 27, 20214 yr Spasio me Var ,užeg bar neki dinar .Poklon kvota na x 16 Sent from my YAL-L21 using Tapatalk