mlatko Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Ovaj je bar skočio i dao golInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Mr.Mxyzptlk Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 lik metar i po nam daje dva gola glavomSent from my STF-L09 using Tapatalk
elementary Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Meni nije jasno zašto uopšte brani ovaj Dmitrović ,umesto da Rajković bude jedini izbor u narednih 10 godina .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
SNARC Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Ne vidim neku razliku u odnosu na Tumbino vodjenje..osim sto mi se cini da smo se tada malo bolje branili i pravili vise sansi..mala razlika.
Meazza Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 (edited) Formacija je mozda ofanzivna, ali sve ostalo je jako lose. Glupo igranje iz zadnje linije je toliko iritantno, steta sto je i Piksi usvojio tu modu, ne treba nametati to igracima koji su nesigurni sa loptom. Na kraju je svaki put svejedno izbiju napred, samo uzalud gube vreme. Dzabe trce kao blesavi da pokriju prostor kad niko od njih ne startuje na protivnicke igrace i gotovo i da im ne zasmeta. Nisam video nijedno uklizavanje - ne daj boze faul. Kao oni isprate igraca, trckaraju tu oko njega ali u stvari igrac ima vremena koliko hoce da se namesti, centrira, doda, sutne. Zalosno primljen prvi gol, jadno, zaista jadno. Dva balvana stoje i cekaju, dovukli su dupe i stoje, trecem balvanu za glavu nizi igrac da gol glavom. Drugi gol nisam ni video, mogu da zamislim. Edited March 27, 2021 by Meazza 3
Ratamahatta Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Razlika u klasi, kako igra Bernardo, poezija.
mlatko Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 To je to, bez pritiska sad0:2Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts