March 27, 20214 yr Treba igrati u kontinuitetu napadacki da bi se znalo. Portugal dobro sakrio loptu...
March 27, 20214 yr Dmitrović tupson!mogao je boksovati ali je lopta silazila na glavu Milenkoviću i mogao je lako sudariti se i promašiti loptuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 27, 20214 yr Damo fore Portugalu jos jedan gol do poluvremena, a onda jos jedna potvrda teorije o najopasnijem rezultatu..
March 27, 20214 yr 1 minute ago, steins said: koliko videh nije ni skontao da ima igrača iza ledja čuvao peterac da se golman ne prlja
March 27, 20214 yr 2 minutes ago, steins said: koliko videh nije ni skontao da ima igrača iza ledja Još gore.
March 27, 20214 yr Ne poznajem komentatora (Lončarevića), verujem da je čovek sasvim OK, ali je, istovremeno, i najbolji dokaz zašto je ono gotovo puritansko insistiranje RTS-a na intonaciji i dikciji toliko utemeljeno. Ovako očajna, sinusoidna putanja glasa, uz piskavo-nerazumljive solo deonice, uvek me podseti na ime koje je nenadjebivi šampion u takvoj vrsti verbalnog izražavanja - Jeremy Freedman iz "Simpsonovih".
March 27, 20214 yr Vlahović ovde samo smeta, mora Đuričić tu na poluvremenu, pa možda povežemo 2-3 pasa
March 27, 20214 yr koliko videh nije ni skontao da ima igrača iza ledjaSkočio je ulevo unazad umesto uvis [emoji38] morao je znati ili osetiti da ima nekog iza. Ako nema nikog saigrači viču nešto "pusti".Kao i protiv Iraca, fali skok u odbrani a to je osnova igreInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 27, 20214 yr Loncarevic je godinama radio one frljotka termine iz spanske lige, kad svi krenu na spavanje, tipa Viljareal - Sosijedad u 22:45. Zato je njegov glas i tako uspavan, profesionalna deformacija.
March 27, 20214 yr 4 minutes ago, simetrije said: Ne poznajem komentatora (Lončarevića), verujem da je čovek sasvim OK, ali je, istovremeno, i najbolji dokaz zašto je ono gotovo puritansko insistiranje RTS-a na intonaciji i dikciji toliko utemeljeno. Ovako očajna, sinusoidna putanja glasa, uz piskavo-nerazumljive solo deonice, uvek me podseti na ime koje je nenadjebivi šampion u takvoj vrsti verbalnog izražavanja - Jeremy Freedman iz "Simpsonovih". Uzasan je, stvarno bi mogli ovim streberima da daju podcaste i da prenose lige gde nismo emotivno involvirani.