Aleksandar88 Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Jota se vratio posle povrede tamo gde je stao. Smrtonosan pred golom.
bags Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Treba igrati u kontinuitetu napadacki da bi se znalo. Portugal dobro sakrio loptu...
mlatko Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Dmitrović tupson!mogao je boksovati ali je lopta silazila na glavu Milenkoviću i mogao je lako sudariti se i promašiti loptuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jimmy Kowalski Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Damo fore Portugalu jos jedan gol do poluvremena, a onda jos jedna potvrda teorije o najopasnijem rezultatu.. 2
mackenzie Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 1 minute ago, steins said: koliko videh nije ni skontao da ima igrača iza ledja čuvao peterac da se golman ne prlja
John Coltrane Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 2 minutes ago, steins said: koliko videh nije ni skontao da ima igrača iza ledja Još gore.
simetrije Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Ne poznajem komentatora (Lončarevića), verujem da je čovek sasvim OK, ali je, istovremeno, i najbolji dokaz zašto je ono gotovo puritansko insistiranje RTS-a na intonaciji i dikciji toliko utemeljeno. Ovako očajna, sinusoidna putanja glasa, uz piskavo-nerazumljive solo deonice, uvek me podseti na ime koje je nenadjebivi šampion u takvoj vrsti verbalnog izražavanja - Jeremy Freedman iz "Simpsonovih". 1
FPLS Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Vlahović ovde samo smeta, mora Đuričić tu na poluvremenu, pa možda povežemo 2-3 pasa
mlatko Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 koliko videh nije ni skontao da ima igrača iza ledjaSkočio je ulevo unazad umesto uvis [emoji38] morao je znati ili osetiti da ima nekog iza. Ako nema nikog saigrači viču nešto "pusti".Kao i protiv Iraca, fali skok u odbrani a to je osnova igreInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
JohnnyD Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Loncarevic je godinama radio one frljotka termine iz spanske lige, kad svi krenu na spavanje, tipa Viljareal - Sosijedad u 22:45. Zato je njegov glas i tako uspavan, profesionalna deformacija.
dacha Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Nismo mi uopste losi, ni rezultatski. Slovacka - Malta 0:2 trenutno
Кристофер Лумумбо Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 4 minutes ago, simetrije said: Ne poznajem komentatora (Lončarevića), verujem da je čovek sasvim OK, ali je, istovremeno, i najbolji dokaz zašto je ono gotovo puritansko insistiranje RTS-a na intonaciji i dikciji toliko utemeljeno. Ovako očajna, sinusoidna putanja glasa, uz piskavo-nerazumljive solo deonice, uvek me podseti na ime koje je nenadjebivi šampion u takvoj vrsti verbalnog izražavanja - Jeremy Freedman iz "Simpsonovih". Uzasan je, stvarno bi mogli ovim streberima da daju podcaste i da prenose lige gde nismo emotivno involvirani.
JohnnyD Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Sasu Ilica umesto Kostica da je stavio bolje bi bilo
Recommended Posts