roux senyurt Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 ja sam mislio da ce igrati sa lazovicem a da je gajic za ne daj boze.
pasha Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Mislim da Lazovica cuva za Ronalda. Verovatno i Sergeja. Ali to je bilo zestoko kockanje. Cela pocetna postava je bila zestoko kockanje.
Ted Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 (edited) 5 minutes ago, pasha said: Naravno da je kurton. Samo zasto onda se daje prednost S. Mitrovicu u odnosu na Veljkovica? Ne zove se ni Maksimovic koji je napokon nesto zaigrao u Napulju. Jeste pravio je greske kao S. Mitrovic u reprezetnaciji ali je bolji igrac. ne znam zašto mu je dao prednost, to je ipak pitanje za Piksija, a ne za mene. činjenica da je SM preuzeo kapitensku traku kada je Tadić izašao takođe nešto govori o statusu tog igrača kod Piksija. Edited March 24, 2021 by Ted
MiddleClass Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 6 minutes ago, dragance said: Milunović bi zaista morao, ali onda mora kompenzacija kao nekad da ubaciš igrače iz Želje. Nadam se da grešim. Ok, neka od njihovih zove onog Radonjica. 1
goofs Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 (edited) Jel onaj Ivanic igra ista u Zvezdi? Protiv Milana je bio Pele glavom i bradom, sto njega nema? edit: ok, igra al za Montenegro Edited March 24, 2021 by goofs
pantelia Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 9 minutes ago, pasha said: Kakava, bre, Milunovic, trenutno na klupi sedi decko koji u solidnoj formi kao stoper u Verderu, sigurno bolji od S, Mitrovica pa i Spajica koji je ispao iz postave raspalog Fejnorda. Na njega sam zaboravio. Nisam g gledao van reprezentacije nijednom. Mada to sto igra u Verderu ne mora nista da znaci, Racic je standardan u Valensiji, ovaj panj je kapiten Strazbura itd.
roux senyurt Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 11 minutes ago, dragance said: Milunović bi zaista morao, ali onda mora kompenzacija kao nekad da ubaciš igrače iz Želje. Nadam se da grešim. zeljo i velez, posle zvezde omiljeni timovi
pasha Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Treba videti pogled Mitrogola prema Gudelju za onu kontru na kraju...potpuno u pravu. Svasta bih mu napravio za ono. Cist je gol bio. Meni je cudno da Veljkovic i pored svega nikada nije dobio prilliku da odigra stopera i pored briljiranja S. Mitrovica i drugih nasih stopera iako se stalno poziva i sada sedi na klupi.
Dimitrije Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 12 minutes ago, Ted said: šta ja znam, Piksi je pre par dana, onako biranim rečima, reako da je naša liga kurton živi i kvalitet fudbala u njoj. ja sam to shvatio kao obrazoloženje zašto nema nekih igrača iz domaće lige i kao nagoveštaj da ih ne treba ni očekivati. verovatno daje prednost igračima koji imaju kontinuitet u ozbiljnim fudbalskim ligama. I ja bih biranim recima odgovorio Piksiju da bi Zvezda razdrndala ovu njegovu reprezentaciju jos u prvom poluvremenu, i sa Gobeljom umesto Gajica.
harper lee Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 12 minutes ago, pasha said: Naravno da je kurton. Samo zasto onda se daje prednost S. Mitrovicu u odnosu na Veljkovica? Ne zove se ni Maksimovic koji je napokon nesto zaigrao u Napulju. Jeste pravio je greske kao S. Mitrovic u reprezetnaciji ali je bolji igrac. Nemoj Maksimovica, ako za boga znas. Deset Stefana Mitrovica bih lakse podneo od tog degenerika. 1
dragance Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 2 minutes ago, roux senyurt said: zeljo i velez, posle zvezde omiljeni timovi Uf, nije Tuce igrao, ali zato je raspali Baždarević bio Bog i batina. Da ne pominjem Balju žvaku, Hadzibegića i ostale balvane.
nautilus Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Računaju li se Bobeku golovi koje je dao za onu reprezentaciju prije Jugoslavije ili ga Mitrović uskoro prestiže? 2
harper lee Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 1 minute ago, nautilus said: Računaju li se Bobeku golovi koje je dao za onu reprezentaciju prije Jugoslavije ili ga Mitrović uskoro prestiže? Vraze mali.
Recommended Posts