Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1681

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

991

Posted

Zaista, ako ovako nastave, i ako ih Pikseta smiri da ne panice, dace im jos barem 3 gola.

Posted

Zasto ne brani rajkovic? Vec smo izgubili tonu vremena sa ovim dmitrovicem i on opet dmitrovica, ajde u kurac.. 

Cemu sluze gajic, lukic, racic to bog sveti zna

• +1 1
Posted
4 minutes ago, W.F.C. said:

Zamalo i iz kornera, brutalno!

posveta selektoru

• +1 1
Posted

Valjda ćemo nekako dobiti ovo, ali sa ovakvom igrom protiv Portugala će biti ružno za gledanje.

Posted

Opet isti problemi, nema pasa iz zadnje linije, desni bok nam je ofanzivno neupotrebljiv. Problem je što nemamo način da ih rešimo. 

Posted

Gajic, Lukic i Racic napolje pa da uzmemo tri boda iz ove utakmice. Kako je bilo krenulo taman smo odmarali najbolje igrace da bismo poceli sa dva poraza.

Posted
1 minute ago, dragance said:

Zaista, ako ovako nastave, i ako ih Pikseta ne smiri da ne panice, dace im jos barem 3 gola.

Pravu Paniku Portugal Priprema

Posted

Negledljiva tekma. Valjda ce drugo poluvreme biti bolje. 

Posted

Uzgred, Stefanu Mitrovicu se odmah treba zahvaliti. Hajde sto je zasrao kod gola jer je zapeo za travu ali za ono uvaljivanje koske Mladenovicu na 50 sekundi pre kraja poluvremena umesto da je svirne napred ne bi mi igrao nikad vise u timu. Jebo te, koliko covek moze da bude glup da uradi onako nesto.

• +1 1
Posted

Nije mi jasna ta vječita opsesija sa 2 zadnja vezna. Pa još 3 štopera. Piksi brate ne treba ti to.

Posted

Jel ovo samo meni penal/faul na 16?

Posted
8 minutes ago, harper said:

Uzgred, Stefanu Mitrovicu se odmah treba zahvaliti. Hajde sto je zasrao kod gola jer je zapeo za travu ali za ono uvaljivanje koske Mladenovicu na 50 sekundi pre kraja poluvremena umesto da je svirne napred ne bi mi igrao nikad vise u timu. Jebo te, koliko covek moze da bude glup da uradi onako nesto.

Kako takav balvan koji sebi dopusti da zapne za zbun u svom sesnaestercu moze da postane kapiten Strazburga? Jeste jedan od losjih timova Francuske ali ipak...

Posted

Baš mnogo tanko i bezidejno. Ništa novo. A sa ovim timom nije ni očekivati da će nešto da odigraju. Odbrana horor