Ros Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ovaj se ne zajebavakao poznat je tim, a naveo 15 igraca :D
tsva Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 pa nije jos dobio konacnu cedulju mene fascinira da je uspeo sve da ih nabroji
Ros Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 pa nije jos dobio konacnu cedulju mene fascinira da je uspeo sve da ih nabrojimanje-vise golub, ali na sajtu b92 stoji naslov "petrovic vec saopstio tim"
Dankan Ajdaho Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 "Nema tu šta da se krije. Stojković će biti pred golom, u odbrani će biti Ivanović, Vidić, Subotić ili Lune (Aleksandar Luković), Lomić ili Obradović, u veznom redu Stanković i Kuzmanović, nešto ispred Kačar ili Ninković, po krilima Krasić i Jovanović, u zagradi stavite i Tošić, napred Žigić".Pa to je to, nema izmišljanja tople vode, fala kurcu da Milijaša nema.
Geo Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Realno to je najbolje sto imamo ... barem dok se ne oporavi Kolarov i dok se Kleu ne smuce sarme ...
borris_ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Pa zasto je onda avo Milijasa kad je on tek treca opcija.Nema boljih <_<
Shan Jan Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jel se seca neko kad je zadnji put neki trener izdiktirao tim za tekmu?
kapetanm Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To mu je zadnji put.Mislim da je Jovanović u padu, bolje neko drugi. Kam gi Salekapiten ? Dakle Žiga je izliven u betonu, najebaće omaleni Estonci
MangupIzCivilstva Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ovo mi mirise da ce srpski poreznici platiti Radomiru i Anticu po milion eura.U tome je i poanta jer mogu se kladiti da je tocno to sto su pokusavali prodati Radomiru a i Anticu da ne trazi pare, jelte mi smo siromasni, nemamo para, od siotinje otimas a te pare bi mi upotrebili za kucu fudbala i mlade itd... A dotle jagnjeca brigada po starom...Dakle neka ih odere pa ako i dodje da se plati iz budeta uz nadu da ce se stvoriti neka kriticna masa da se ta bagra makne i da se vidi da su nesposobni i da ugovor sastave a i razvrgnu.
papapavle Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dakle Žiga je izliven u betonu, najebaće omaleni EstonciTakoreći Hobiti, Taavi Rähn (193cm) i Raio Piiroja (190cm).
minka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Na kojim pozicijama igraju ova dvojica (koji naravno nisu ni do kolena ;)) My linkOMLADINSKA reprezentacija Srbije (igrači do 19 godina), pod komandom selektora Tomislava Sivića, uspešno je startovala na kvalifikacionom turniru u Bugarskoj, pošto je golovima Brašanca u 23, Milunovića u 82. i Mrkele u 90. minutu savladala domaćina sa 1:0.Pizon racuna na buducnost, tri igraca su dala 1 gol.
papapavle Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Na kojim pozicijama igraju ova dvojica (koji naravno nisu ni do kolena ;)) Navodno su štoperi (Raio je i kapiten), mada moram da priznam da ne pratim baš pomno podvige Baltike iz Kalinjingrada i FK Fredrikštada.
Recommended Posts