ducca Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Kolika god loši bili pojedinci u ovom timu, ovoliko loše i nezainteresovano igrati, bez ikakve reakcije, nervoze zbog rezultata, bilo čega - ovde preko celog terena piše sabotaža, ova ekipa je izašla da izgubi. Da li im se jebe da se drkaju sledeće leto na EP gde će svakako ispasti posle grupne faze, da li je nešto drugo u pitanju (recimo neka uplatica u zemlji trećeg sveta), nije ni bitno. Ovakvu kurcobolju ne pokazuju ekipe kad igraju zatvorene mečeve protiv večitih u domaćem prvenstvu. 2
Svarog Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 ja ne mislim da je ovo prodato, niti da je Tumba nešto pogrešno postavio... ovo je klasično naše useravanje u bitnim utakmicama. nema razumnog objašnjenja. 2
cedo Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 (edited) ma kakvo useravanje ... treba trcati ne mogu loptu preneti zato sto su svi zakucani ... ^ Edited November 12, 2020 by cedo
Dimitrije Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Lepo kaze komentator na ESPN: Ako udjes u veliku utakmicu sa ciljem da ne izgubis umesto da pobedis, onda izgledas kao Srbija. 2
levi Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 jel to na stadionu nekome stižu viber poruke sve vreme? ne mogu da provalim odakle se čuje
Svarog Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 (edited) 1 minute ago, cedo said: ma kakvo useravanje ... treba trcati ne mogu loptu preneti zato sto su svi zakucani ... ^ Pa to je useravanje, kad bazične stvari ne možeš da se seti da radiš. Edited November 12, 2020 by Svarog
radisa Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Just now, levi said: jel to na stadionu nekome stižu viber poruke sve vreme? ne mogu da provalim odakle se čuje Da, i ja pizdim...
*edited by mod Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Bitno da mi protiv Škotske kod kuće igramo na centaršuteve...Boli Tumbicu dupe jer je Korona ultimativni izgovor.Sent from my GM1913 using Tapatalk
mlatko Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Igraci Madervela, Derbija, Kvins Park Rendzersa i Seltika nas gaze. [emoji3] Ulazi Mladenovic da cuva 0:1Pa kad su navikli da uvek igraju (protiv jačih protivnika) i ne hvataju nikad zjale. Sergej da nije takav igrao bi već u jakom timu, Tadić isto, vidi Mitrovića gde je... Jović se uhlebio i sujeta mu ne dozvoljava da igra bolje nego u Realu. Mentalitet selektovanja je još uvek pogrešan jer menadžersko reprezentovanje dolazi na naplatu. Skupa grupa amatera.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Mr.Mxyzptlk Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 1 minute ago, radisa said: Da, i ja pizdim... +1, jebo mu pas mater
radisa Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Just now, Plajvi said: Katai zalut'o. Brz i neprdvidiv... Otrese ga kao slinu svako ko ga oštrije pogleda...
Блок_64 Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 1 minute ago, radisa said: Da, i ja pizdim... Ko vas jebe ,Mi sirotinja sto gledamo preko strima ni sliku nemamo kako treba stalno koci
Recommended Posts