nisam ja Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 kostić teško da je ikad bio upotrebljiv/upotrebljen.
April Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Nešto mi se čini da su sudiju vodili na zezanje1 separe sa hepiendingom mogao bi okrenuti tok utakmiceSent from fav toy
nisam ja Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 3 minutes ago, John Coltrane said: Jer od ovoga u prvom gore ne može. o da, može.
Dimitrije Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Milinkovic-Savic napravio najbolju sansu za Skotsku.
levi Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 4 minutes ago, John Coltrane said: Jer od ovoga u prvom gore ne može. može
mlatko Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Ni Tadić, ni Sergej se ne vide, jer ne igramo pas igru, nego gađamoMitra u glavu... Koji je stalno sa 2 stabla na leđima...Prevelika je tenzija i ne nalaze se.. Sergej greši, klizaju svi... Ni na sta nismo licili u prvom poluvremenu. Da li su se prepali ili je Skot odradio Tumbu kao mladog majmuna ne znam, deluje mi i jedno i drugo. Ovi su zesci polovnjaci, a i takvi su nam neresiva enigma. Valjda ce se promeniti stvari u drugom, u pristupu i taktici. Ako je kouc zadovoljan ovim sto vidi, bolje i da ne idemo na prvenstvo.možda je i bolje, izgubiti narednih 20 utakmica i ući kao makedonciInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts