Dimitrije Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Procerdano poluvreme i totalno razocarenje.
Milosh76 Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Ovo je vrhunska dosada. Plasimo se duela, plasimo se duplog pasa, ne znamo da odigramo 3 dodavanja... 1
FPLS Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 11 minutes ago, Apollo Creed said: Kako ih Ljubiša preiskusno iznuruje... tipicna minijatura stare kajle.. u drugom sledi gazenje
Baldrick S. Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 E al ga izvede Uigravali su akciju 3 dana ali kisa.Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Moća Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Usrali smo se ko grlice.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Њујоркер Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 bezmudi bednici, dva pasa numeju da sastave.
harper lee Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Ne zajebavajte, igraju Skoti kao da im zivot zavisi od ove utakmice. Ne znam koliko ce snage imati da ovako pokrivaju ceo teren ali za sada su nam procitali sve sheme u dodavanjima i jako tesko se uopste postavljamo za napadacke akcije. Ovde nam treba bas neki igrac poput Djuricica, brzanac koji ume i hoce da povuce s loptom izmedju linija i demaskira skotski presing. Steta za onaj sut Lukica, mogli smo jeftino da nateramo Skote da promene nacin igre.
Aleksandar88 Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Ni na sta nismo licili u prvom poluvremenu. Da li su se prepali ili je Skot odradio Tumbu kao mladog majmuna ne znam, deluje mi i jedno i drugo. Ovi su zesci polovnjaci, a i takvi su nam neresiva enigma. Valjda ce se promeniti stvari u drugom, u pristupu i taktici. Ako je kouc zadovoljan ovim sto vidi, bolje i da ne idemo na prvenstvo.
simetrije Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 (edited) 17 minutes ago, radisa said: Vide se obrisi naše taktike, da gađamo u 16 sa krila... Protiv ostrvske ekipe siguran put za uspeh... Kao da se nadtrčavaš sa Nemcima ili naddriblavaš sa Brazilcima... To je nasleđe Čičine doktrine. On je, dok je bio trener i selektor (a ima tome ohoho) išao na to da nečim iznenadi protivnika (zameni mesta bekovima i slično). Izgleda da je ta želja da se protivnik iznenadi (pa makar i potpuno paradoksalnim potezima) nadmoćno nadživela počivšeg nam Čiču. Edited November 12, 2020 by simetrije
MiddleClass Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Rahmetli Tumba srecom ima Kataia madjiju na klupi...
Drug Chabor Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Sa ovoliko vraćanja lopte Rajkoviću, viđeno je jedno proklizavanje i glupo primljen gol. Najgore je što znaju puno bolje od ovoga, ne znam gde se izgubila igra iz Osla ili čak Turske...
Recommended Posts