harper lee Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 1 minute ago, Milošica said: Zar ste mislili da će veliki vođa da se zameri velikom velikom vođi? ?
John Coltrane Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 19 minutes ago, ZokiAsov said: Znam da kamera siri al jovic bas deluje debeljuskasto Nemaš pojma kakve sendviče pravi Azar. 1
Dimitrije Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Ne vidim smisao igranja utakmica sa fudbalerima koji su statisti u svojim klubovima. Nepotrebno izgubljena utakmica koja je trebalo da se dobije. Slicno ce da bude za tri dana i u Turskoj ako igra sa kombinovanim timom. Koja je svrha da tim ima vise poraza nego pobeda? Niti segradi pobednicki mentalitet u timu, niti se stice podrska javnosti. Totalni promasaj. 1
pasha Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Ali utisak veceri mi je guzati nepokretni Luka Jovic. Koliko je los, nema ga nigde, lose se postavlja, nikakav osecaj za gol. Vlahovic za ono malo sto je igrao je imao stativu nakon uklizavanja, borio se, pravio pozcije, skok glavom.
Dimitrije Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 13 minutes ago, Zed said: Seljanija od države i reprezentacije. Vi ste perfektni egzemplar vasih reci.
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 2 minutes ago, harper said: ? orban vučić il tumba tankuje, il smo išli da zavaramotm škote
Milošica Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 2 minutes ago, harper said: ? Ma ja se to malo proseravam apropo Vučka i Orbana,ne obraćaj pažnju Btw,mnogo mi se dopada Vlahović.
roux senyurt Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 koliko je tumba pozvao igraca za ove utakmice? 30?
harper lee Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: orban vučić il tumba tankuje, il smo išli da zavaramotm škote Just now, Milošica said: Ma ja se to malo proseravam apropo Vučka i Orbana,ne obraćaj pažnju Btw,mnogo mi se dopada Vlahović. Slabo paljenje.
pasha Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Cak i ds se plasiramo na EP bicemo zbog ovih poraza u 4 sesiru. Koliko ste ogranicene seljacine od igraca do onih koji vide fss.
pasha Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Trio spozonorikus: Ljajic-Radonjic-Jovic, jad i beda.
Cash Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 11 minutes ago, Zed said: Nije nego smo mi seljanija od države i reprezentacije Onda je i Francuska seljanija od reprezenracije jer su igrali 0:0. I jeste seljanija od takmicenja koja ti ne donosi ama bas nista. Sto se mene tice nek svaki put ovako odigraju u ligi nacija a nek odigraju kako treba kad bude bitno. Mi smo uvek bili sampioni prijateljskih meceva pa zbog toga nikad nismo dobili medalju. Jedino u cemu se slazem sa svima da Ljajica vise ne treba zvati.
Cash Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 8 minutes ago, pasha said: Cak i ds se plasiramo na EP bicemo zbog ovih poraza u 4 sesiru. Koliko ste ogranicene seljacine od igraca do onih koji vide fss. Kakav 4 sesir. Bicemo u drugom sesiru za SP kvalifikacije.
harper lee Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 2 minutes ago, pasha said: Trio spozonorikus: Ljajic-Radonjic-Jovic, jad i beda. Nama su ovaj poraz pre svega skuvali bocni igraci, Gacinovic i Mladenovic. Tek veceras je jasno koliko veliku partiju je u Oslu odigrao Lazovic. Mladenovic je ubio nesrecnog Pavlovica podvaljujuci mu koske a Gacinovic verovatno ni sam ne zna sta je veceras igrao.
Milošica Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 (edited) Meni je Gaćinovićev igrački IQ dosta upitan. Edited October 11, 2020 by Milošica
Recommended Posts