borris_ Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Just now, fandorin said: Zašto nema heroja iz Osla? Nije ni na klupi.
Dimitrije Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Ovaj Pavlovic dobro igra glavom, ali kada ima loptu u nogama, sacuvaj Boze.
roux senyurt Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 radonjic je inteligentan kao romanijsko june. 1
borris_ Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 5 minutes ago, Dimitrije said: Ovaj Pavlovic dobro igra glavom, ali kada ima loptu u nogama, sacuvaj Boze. On nije odigrao ni minut za Monaco do sada. Trebao je na pozajmnicu ali ga je valjda Kovac sacuvao.
Cash Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 2 minutes ago, Zed said: Seljanija od države i reprezentacije. Pre bi reko da je ova liga nacija seljanija od takmicenja. 2
borris_ Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Steta sto izgubise poslije odlicne pobjede u Norveskoj. Trebao se sacuvati momentum.
goofs Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 najgore od svega sto imam utisak da uopste nismo prodali utakmicu, samo smo jadni
Zed Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 2 minutes ago, Cash said: Pre bi reko da je ova liga nacija seljanija od takmicenja. Nije nego smo mi seljanija od države i reprezentacije
harper lee Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Od koga smo mi izgubili. Jedino objasnjenje za ovakvu igru je da mi zapravo zelimo nazad u grupu C. Zamalo sam napisao da mi nekoliko igraca iz danasnjeg tima nikada vise ne bi videlo reprezentaciju a onda sam se setio da nije ovo fluke vec ono sto se dogodilo u Norveskoj. 1
pasha Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Kakvi debili seljacki. Tama se vrati neka nada, ljudi pocnu da ih podrzavaju oni puknu od madjarskog raspada. Guzati Luka Jovic neka sam napusti Real. Ko vise zove Adema Lajijica? Svi znamo da Radonjic nije previse pametan ali opet briljira i sa tako malo mozga. Da li su nesrecnici iz FSS svesni da nam sada visi drugi sesir za kvalifikacione grupe SP?
Milošica Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Zar ste mislili da će veliki vođa da se zameri velikom velikom vođi?
Recommended Posts