Ted Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 e jebeš ti državu u kojoj takvo pravo može da se relazuje na način da 70% stanovništva ne može da gleda reprezentaciju 1
John Coltrane Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 U ENG je BT glavni sponzor repke, a prenos na SKY. Nego, što mu igra Tadić ako je već promešao tim?
renne Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 sponzorstvo nema veze sa pravima prenosa ali u Uk možeš da platiš sky kanale ako su na bt, i obrnuto, preko sky platforme možeš da dokupiš BT kanale e to je kvaka koje ovde nikada neće biti 1
Ted Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 okreni obrni imas tekmu koju niko zbog virusa ne moze da posmatra uzivo, a u prenosu moze manji deo gradjana....gde se sad dade onaj inters Srpskog fudbala koji se stalno poteze
levi Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 9 minutes ago, Ted said: e jebeš ti državu u kojoj takvo pravo može da se relazuje na način da 70% stanovništva ne može da gleda reprezentaciju što ne može? svi koji hoće mogu da gledaju
Dimitrije Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Startna postava Srbije za veceras: Rajković – Milenković, S. Mitrović, Pavlović – Gaćinović, Gudelj, Milivojević, Mladenović – Tadić, Ljajić – Jović. Ocekivao sam Grujica umesto Milivojevica, ali je ok. 1
Ted Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 1 minute ago, levi said: što ne može? svi koji hoće mogu da gledaju aha, evo moji sa sela jure da se pretplate na sbb, nemaju preca posla....a kad se pretplate na sbb onda ce da kukaju sto ne mogu kosarku da gledaju kad igraju zvezda i partizan
Ted Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 1 minute ago, levi said: jbg. nije jeftino, ali mogu svi da gledaju pa to je to, svi mogu da voze bmw x6, nije jeftino ali svi mogu 2
renne Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 11 minutes ago, Ted said: okreni obrni imas tekmu koju niko zbog virusa ne moze da posmatra uzivo, a u prenosu moze manji deo gradjana....gde se sad dade onaj inters Srpskog fudbala koji se stalno poteze svako je moga besplatno da se registruje za ova četiri dana i dve utakmice
John Coltrane Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 15 minutes ago, renne said: sponzorstvo nema veze sa pravima prenosa ali u Uk možeš da platiš sky kanale ako su na bt, i obrnuto, preko sky platforme možeš da dokupiš BT kanale e to je kvaka koje ovde nikada neće biti Znam, u tome i jeste lepota.
Ted Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 1 minute ago, renne said: svako je moga besplatno da se registruje za ova četiri dana i dve utakmice jeste, pod uslovom da ima računar i internet i da ume to da uradi......npr, moji niti imaju računar (ljudi se bave poljoprivredom i to ih ič ne intersuje niti im treba u životu nit imaju vremena), imaju neki internet koji sam ja uveo (najbolji dostupan ali nedovoljan za pristojan strim). sad, nisu oni jedini....ima ih koliko hoćeš u Srbiji. to što nešto može u Bgd i NS ne znači da može svuda
levi Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 za šta razigrava Mladenovića od 30 god, a Radonjić sedi
Recommended Posts