harper lee Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 (edited) 13 minutes ago, goofs said: ovo je do jaja akcija za City, ali mi nismo City mislim da je Tadija morao da zakuca loptu ovde iz prve, takodje ostaje nejasno sto je SMS trcao u stranu a ne direktno u loptu (mozda je prespor?), a najveci mindfuck je reakcija golmana koji je nesto polubranio povratni ubacaj, valjda ga je ocekivao po zemlji?! Nit se bacio SMSu u noge nit je zatvarao blizi ugao, lopta ga je lobovala na 1.6m visine, a lik je bio sa dve noge na zemlji. Ali mu teziste nije bilo ni na jednoj, dupe mu je vec gravitiralo ka zemlji. To je takav tip golmana, u tim situacijama brani najveci prostor koji moze da uhvati i hvata napadaca na postavljanje. Da nije takav golman ne bi odbranio onaj sut Djuricica sa cetiri metra. SMS ga je jednostavno nasamario sutem koji nije ocekivao jer 99% igraca odande ne da nema teorije da sutne panjenku nego im uopste ne bi palo na pamet. Edited October 10, 2020 by harper
dragance Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 9 minutes ago, goofs said: ovo je do jaja akcija za City, ali mi nismo City mislim da je Tadija morao da zakuca loptu ovde iz prve, takodje ostaje nejasno sto je SMS trcao u stranu a ne direktno u loptu (mozda je prespor?), a najveci mindfuck je reakcija golmana koji je nesto polubranio povratni ubacaj, valjda ga je ocekivao po zemlji?! Nit se bacio SMSu u noge nit je zatvarao blizi ugao, lopta ga je lobovala na 1.6m visine, a lik je bio sa dve noge na zemlji. Dokaz da danas svako može da komentariše fudbal. 2 1
borris_ Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 (edited) Sve je rekao. Gol je čista sreća, SMS spor i zbog toga je onako traljavo pucao, golman smotan, Tadić nema muda da zakuca loptu... Volim kako su francuzi, belgijanci i talijani nazvali ovaj gol: Délicieux, Deliciozo. Neki stvarno ne znaju da uživaju u lijepim stvarima. Edited October 10, 2020 by borris_ 1
Filozof manijak Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Inače, prelepa akcija i gol. Netipično za naše shvatanje fudbala
kud u maglu Simoviću Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 batađorizamtm dupli blok, destrukcija igre, sitni prekidi, tzv miljanova ofanzivna defanziva 2
ObiW Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 1 hour ago, Glass Joe said: Hm a koje je to nase shvatanje fudbala vrati loptu golmanu.
Cash Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 (edited) Ocemo i danas da Madjarima spakujemo 7 komada ..Ovo je prvi susret sa njima nakon onih rukometnih 12:1. Edited October 11, 2020 by Cash
snuffer Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Hoćemo, a da li ćemo to i da gledamo? Koji kanal prenosi večeras?
Zico Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 19 hours ago, ObiW said: vrati loptu golmanu. Zar to nije shvatanje modernog fudbala? Pocnimo napad ispocetkaaa. 2
Dimitrije Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 1 hour ago, levi said: nova sport večeras Ajde!? Drugosrbijanska TV prenosi Srbiju. Opa bato!
renne Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Ne znam šta je to drugosrbijanska tv, ali UG (United Groupe) već tri godine ima prava prenosa svih utakmica kvalifikacija, uključujući i reprezentaciju Srbije
Recommended Posts