čekmeže Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 10 hours ago, Nikodije said: Kakva kuknjava po svetskim sportskim portalima što Haland neće igrati na Euru, kao da je Maradona. Niko ne kaže da je Maradona, ali ja ne znam koji trenutno ima bolji napadač njegovih godina? I da, šteta je što će retko videti ep ili sp.
Redoran Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Nije se ni Zlatan nešto naigrao lopte na SP/EP pa je opet živa legenda i bog fudbala. 1
Cash Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Ni Andrey Sevcenko se nije naigrao velikih takmicenja.
mlatko Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Ni jaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 3
Ratamahatta Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Vea... Igrace Haland EP nekad, dok krene brada da mu raste 32 ekipe ce ici na EURO.
MocaVukotic Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 A ko ga jebe, kad je vec takav majstor sto nije dao het trik i izbacio nas. Ako se protiv nas nije video, sta ce tek protiv engleza i hrvata. Bolje i da ne ide da se ne bruka. 9
Cane Vukic Prebranac Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Како је ово перфектна акција, као Сити од прије двије године. Тадић који одваја за Митра, па онда ломи у 16 јер је некако потиљком видио Сергеја на другој страни и онда ова Сергејева зајебанција од гола. Жога бонито. 2
harper lee Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 2 hours ago, MocaVukotic said: A ko ga jebe, kad je vec takav majstor sto nije dao het trik i izbacio nas. Ako se protiv nas nije video, sta ce tek protiv engleza i hrvata. Bolje i da ne ide da se ne bruka. Nista sto je odigrao protiv nas ne ukazuje na to da je veca steta sto necemo gledati njega na EP nego sto bi bila ako tamo ne budemo gledali Mitrovica. Mitar je Cape Horn ove reprezentacije, sila prirode, losiji covek od njega bi gadjao rekorde koji su mu u dometu a on se potpuno podredio timu i odigrao kao zmaj u Oslu. Premalo se kod nas prica o tome koliko nam Mitar daje na svakoj utakmici. 4
ZSNj Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 (edited) Jos kad se uzme u obzir cinjenica da pre njega nismo imali normalnog spica jedno sto godina.. Edited October 10, 2020 by ZSNj 1
goofs Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 31 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Како је ово перфектна акција, као Сити од прије двије године. Тадић који одваја за Митра, па онда ломи у 16 јер је некако потиљком видио Сергеја на другој страни и онда ова Сергејева зајебанција од гола. Жога бонито. ovo je do jaja akcija za City, ali mi nismo City mislim da je Tadija morao da zakuca loptu ovde iz prve, takodje ostaje nejasno sto je SMS trcao u stranu a ne direktno u loptu (mozda je prespor?), a najveci mindfuck je reakcija golmana koji je nesto polubranio povratni ubacaj, valjda ga je ocekivao po zemlji?! Nit se bacio SMSu u noge nit je zatvarao blizi ugao, lopta ga je lobovala na 1.6m visine, a lik je bio sa dve noge na zemlji.
harper lee Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 8 minutes ago, ZSNj said: Jos kad se uzme u obzir cinjenica da pre njega nismo imali normalnog spica jedno sto godina.. Ma, imali smo mi solidne spiceve (Milosevic, Kovacevic, Zigic, Kezman,...) ali to nema veze, ono sto ima veze je da danas imamo spica koji i daje hrpu golova i krvavo radi za ekipu. Mitru treba skinuti kapu do zemlje za sve ono sto radi u reprezentaciji. Secam se utakmica na kojima je bio jako los ali se ne secam nijedne njegove utakmice na kojoj nije preorao teren i borio se za svaku loptu. 2
Nikodije Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 gledao sam utakmicu na hrvatskom sk, lepo je rekao komentator na kraju- "mitrovic je ostavio i srce i pluca na terenu". bas tako, i pluca. nikada ga nije mrzelo da da najbolje od sebe za reprezentaciju. 5
Recommended Posts