Nikodije Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) to samo pokazuje da imamo kvalitetnu ekipu kojoj treba samo malo takticke pismenosti na klupi. zapravo kada god smo imali iskusne glave na klupi (petko, antara, muslin, tunba) mi smo bili ok. raspadali smo se kada su na terazijama eksperimentisali sa pocetnicima ili nekim vojnicima saveza, neupucenim strancima... Edited October 9, 2020 by Nikodije
Milosh76 Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Smenice oni Tumbu ako odemo na EP. Tumba je dobar trener i ocigledno ima autoritet kod igraca. E sad sto je mator, sto ga je pregazilo fudbalsko vreme i moderni fudbal, to je drugo pitanje. Momci su sinoc izgarali do maksimuma, da nije bilo onih 10 minuta jajarenja kad smo primili gol, bila bi skoro savrsena utakmica uz brdo promasenih sansi. Samo SMS panenka je vredna da se zapamti jucerasnji mec. Verujem da bi samo jos Ronaldinju i mozda Mesiju palo na pamet da tako zavrsi akciju. 1
Svarog Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 24 minutes ago, Nikodije said: legendarni jim leighton ja sam mlađeg brata jurio po stanu i plašio ovom sličicom. posle mu zalepio na plafon iznad kreveta (imali smo krevete na sprat). 4 3
Nikodije Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 generalno su skoti mogli samo da hvataju na harizmu posto su vazda bili najruzniji.
levi Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 15 minutes ago, John Coltrane said: Možda velike premije, možda im oteli porodice i ucenili ih. Stranu na šalu™, ali ja onakvo zalaganje nisam video od Antića. Jeste Muslin pokidao Q ali nekako "peške", kroz defanzivu, prekide,... nešto ti se pomešalo od 20 golova 2 iz penala i 18 iz igre https://www.youtube.com/watch?v=jfQ70d2xmEE
bags Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Mislim da je i malo nekim igracima dosadila pljuvacina celog drustva i hteli su da pokayu da nisu bas tolika drla za kakve ih smatraju. Realno nismo mi prva fudbalska liga ali opet nismo ni toliko losi. Sa dobrom postavkom igre (tipa da igraci igraju na slicnim pozicijama kao u klubovima) i kao sto je neko rekao da igraju likovi koji igraju redovne utakmice u klubovima nema tih kvalifikacija koje ne bi prosli... 1
levi Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Tumba je iskusan trener, to je za selektora važno, nema mnogo treninga i utakmica za ispravljanje grešaka kao u klubu. Nisu slučajno najuspešniji naši selektori na kraju karijera
John Coltrane Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 14 minutes ago, levi said: nešto ti se pomešalo od 20 golova 2 iz penala i 18 iz igre https://www.youtube.com/watch?v=jfQ70d2xmEE A ovde su svi pisali da je Muslin bunkeraš
Nikodije Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) 13 minutes ago, levi said: Tumba je iskusan trener, to je za selektora važno, nema mnogo treninga i utakmica za ispravljanje grešaka kao u klubu. Nisu slučajno najuspešniji naši selektori na kraju karijera steta sto su svi neslavno zavrsavali na klupi. vujadin je poslednji koji nas je uveo u nokaut meceve, ali nazalost tamo smo se neslavno proveli protiv holandije, pa se to pamti. petko je preuzeo scg nakon rusvaja koji mu je ostavio dejo genije, sredio ekipu i naspanovao do te mere da smo u citavim kvalifikacijama primili 1 gol. desio se potop u nemackoj, i jbg, postade on sestko. antara takodje preuzeo ekipu u haosu u koju niko nije verovao, i ko zna dokle bi stigli u j.africi da je bilo srece protiv australije jer nam se kostur savrseno otvorio. iskljucen je jer se najebao mame urugvajskom lopovu koji nije svirao penal, kaznjen 4 utakmice, pa su u savezu to iskoristili da ga oteraju (pravi razlog je taj sto je imao veliku platu, koju su svejedno kasnije morali da mu plate kada ih je tuzio). i na kraju muslin - covek se kvalifikovao a ovi ga oteraju jer, ne znam, nije zadovoljavao prefinjene kokezine kriterijume, nije pozivao odredjene igrace, sta god... valjda ce tunba dostojanstvenije otici od svih njih. Edited October 9, 2020 by Nikodije 2
napadaj Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 I od svega toga najgore ispade imenovanje Krstajića za selektora, iako nije imao ni dan trenerskog iskustva pre toga. 2
Nikodije Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 13 minutes ago, napadaj said: I od svega toga najgore ispade imenovanje Krstajića za selektora, iako nije imao ni dan trenerskog iskustva pre toga. gadni su bili i vojnici saveza (ziva, bata djora, pizon)
Cash Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 17 minutes ago, napadaj said: I od svega toga najgore ispade imenovanje Krstajića za selektora, iako nije imao ni dan trenerskog iskustva pre toga. Ni Santrac nije imao dana iskustva na klupi pa je repku odveo u Francusku
Nikodije Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) jedini vojnik saveza koji je nesto uradio. pomoglo mu je i to sto je imao odlicnu reprezentaciju + velika motivacija nakon sankcija. Edited October 9, 2020 by Nikodije 1
MiddleClass Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Dobili smo Norvesku uprkos Tumbi, ne zahvaljujuci njemu. 1
Recommended Posts